Bandić pod istragom, investicije paralizirane

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić pod istragom, investicije paralizirane

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_mrgud]

U protekla dva desetljeća Zagreb se transformirao iz industrijskoga grada u administrativno središte države i grad u kojemu se razvijaju uslužne djelatnosti. Grad se također prostorno proširio. U trenutnoj situaciji, bez obzira na političko-koruptivne igre, postavlja se pitanje može li održavati infrastruktura grada i mogu li uslužne djelatnosti stvarati dodanu vrijednost za održavanje trenutnoga standarda.

Procitah za šta ga terete…to su jako tanke optužbe. Čak i za predsjedničku kampanju..pa šta bi se onda moglo reći za Mesićevu a nju ne istražuju!?Ostat će on i dalje na čelu ZG makar iz zatvora jer mogu ga srušiti jedino ruke HDZa u skupštini Zagreba ali bi onda to tesko nastetilo HDZu jer bi ga tradicionalno biračko tijelo optužilo da je na vlast u ZG “dovelo komuniste”. Neće se od svega ništa desit osim što će nastradat sport,tu će se popa zavrnut Snjeznoj kraljici,ATP Zagreb i ostalima….

i koliko će onda cijeli ovaj cirkus dodati padu BDP-a u ovom kvartalu, i koliko u sljedećoj godini?

Trakavica oko prodaje Gradskih ljekarni vodi se još od 2005. godine, tj. od vremena kada je Kuštrak Bandiću za puste milijune prodao Medikine zgrade (Pierottieva – Jukićeva – Savska)- za izgradnju KONGRESNOG CENTRA !!! a od tog vremena datira i Uredba Vlade RH (kasnije izmjena zakona o Zdravstvenoj zaštiti) kojim je zabranjena prodaja osnivačkih prava ljekarničkih ustanova u vlasništvu županija. Nakon toga Kuštraku je onemogućena kupnja Gradskih ljekarni, a zbog članka objavljenog u ovom listu pod naslovom “Lov na zagrebačke apoteke” još se i danas vodi sudski spor, a u Medikinim zgradama na račun grada borave i caruju squoteri.


i koliko će onda cijeli ovaj cirkus dodati padu BDP-a u ovom kvartalu, i koliko u sljedećoj godini?

Vrlo zanimljivo pitanje. S obzirom na značaj Grada Zagreba u hrvatskoj ekonomiji, bit će zanimljivo pratiti posljedice trenutnih događanja. No bolna činjenica jest da dugovi postoje i opstaju, a novca u gradskoj i državnoj blagajni nedostaje.

New Report

Close