Garancije države koncesionaru mogle bi ući u javni dug

Naslovnica Forum Komentari članaka Garancije države koncesionaru mogle bi ući u javni dug

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zagorski mužek je doktorirao kod čuvenog profesora iz vlade Grčića s temom Zagorske vinske ceste.

Iz toga se vidi da je stručan i za druge ceste i uopće za promet.

Nakon toga što je Francuzima s tajnim ugovorima “poklonio” Zračnu luku Zagreb vidjet ćete da će se isto dogoditi i s Autocestama i Dalmatinom.

Čak 50 godina neki naš Kolonizator uživat će zaradu na Autocestama a osim toga će mu i Hrvatska Država godinama morati plaćati razne otštete koje će biti ugovorene u tajnim ugovorima.

Za primjer imate autoceste koje su mangupi već ranije dali našim kolonizatorima i koje Hrvatska svake godine još njima i plaća.

Zbog čega bi se nekom isplatile Autoceste ako se one nama ne isplate ?

Autoceste koje vrijede 10 miliardi mangupi misle nekom pokloniti na 50 godina za 2 miliarde , ne slušajući Hrvatske prometne stručnjake.

.

Jel netko uopće pročitao ovaj članak ?

.

uvodjenje-nereda

kako-su-linic-i-sdp-ubili-hrvatsku

“KOMBINACIJA nepostojeće ekonomske politike SDP-a i razarajuće fiskalne politike koju je ”utemeljio“ njihov bivši ministar financija Slavko Linić, uništila je svaku nadu u bolju budućnost Hrvatske.
Posljednju potvrdu kako je Kukuriku koalicija tek sinonim za riječ ”katastrofa“ dali su makroekonomisti s obzirom da je u drugom kvartalu ove godine BDP ponovno pao, što je 11. uzastopni kvartal pada bruto društvenog proizvoda!”

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uvodjenje-nereda-kako-su-linic-i-sdp-ubili-hrvatsku/767941.aspx [index.hr]

.

Marusic : nemojmo-se-predati

izgradnja-autoceste-od-ploca-do-dubrovnika-moze-biti-najisplativija-investicija-u-povijesti Hrvatske

“U kontekstu Jadransko-jonske autoceste, razumljivo je da velike sile imaju geostrateške i gospodarske interese u Bosni i Hercegovini i široj regiji te da ih žele realizirati nauštrb Hrvatske, ali je nevjerojatno da naš premijer i resorni ministar to praktički potiču i guraju, umjesto da prezentiraju naše pozicije” – poručio je u razgovoru za Dnevno ugledni prometni stručnjak prof.dr. Željko Marušić

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/131096-marusic-nemojmo-se-predati-izgradnja-autoceste-od-ploca-do-dubrovnika-moze-biti-najisplativija-investicija-u-povijesti-hrvatske.html

.

New Report

Close