Uspješna riječka tvrtka u novom projektu borbe protiv poplava

Naslovnica Forum Komentari članaka Uspješna riječka tvrtka u novom projektu borbe protiv poplava

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Smrdonje, jesu li vaši proizvodi “besplatno” na testiranju sada kad ih treba ukoliko valjaju. Nitko ih u fazi testiranja ne bi tražio certifikate, a gospoda iz inspekcija ne hodaju po poplavljenim područjima jer bi namočili nogice. I da se koji pojavi dobio bi lopatu u ruke. Ali, nema para, samo trošak jel?

@paolina – tipičan hrvatski komentar, umjesto pohvale za pamet i investiciju u novi proizvod odmah čašćenje sa pogrdnim izrazima i nesuvislim komentarima.

Tko je tu “smrdonja” dousta nije teško zaključiti…

Reklamiranje hrvatske pameti, daj šuti.
Prvo, kroz testiranje su mogli pomoći ukoliko vrijedi, zatražiti tj. aplicirati temeljem toga za neki fond – razvoj i istraživanje, a od “lokalaca” na koje ciljaju su mogli zatražiti odobrenje za testiranje, te nakon toga eventualni otkup proizvoda koji je spriječio ovo što sada gledamo.
Dobivanje reference, i vjeruj dobrog imena.
Ne, ubrzano se rade certifikati, valjda za slijedeću poplavu.
Pozdrav

ako je proizvod u fazi testiranja i certificiranja kako bi ga mogli ponuditi kupcima onda vjerojatno niti nemaju količine potrebne u ovakvoj situaciji. da imaju značilo bi da ne donose baš mudre poslovne odluke.
u članku piše da dnevno mogu proizvesti 100 metara dnevno pa nije bilo ni šanse da se nešto interventno napravi.

Bok ljudi. Čitam malo vaše postove i nadam se da ćete na http://www.veleprodaja.hr pronaći odgovor koji će vam pomoći u vašem poslovanju. U ovom slučaju vam može pomoći tvrtka Klik online d.o.o.

New Report

Close