‘Vojna intervencija bila bi početak rata i kraj odnosa između Ukrajine i Rusije’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Vojna intervencija bila bi početak rata i kraj odnosa između Ukrajine i Rusije’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakva vojna intervencija mediji samo plaše narod…s malom Cecenijom Rusija se mučila dva rata. Pa nisu baš toliko hrabri i ludi da udju u fatalno sukob sa ogromnom i dobro naoruzanom Ukrajinom. A Krim je ionako autonomna republika u sklopu Ukrajine….

Ukrajina,…hmmm.
Jadna država kad dozvoli da ovako ruske snage samo ušetaju.
Vojska je trebala biti u stanju maksimalne pripravnosti za vrijeme nereda te uspostaviti red, jer bez obzira na sve, Januković je legitimno izabran, boksačevi pristaše su silom srušili ustavni poredak , jasno uz pomoć zapada, i vojska je trebala intervenirati.
Sada će ostati bez pola Ukrajine, Rusi će uzeti strateški važne luke.
Zapad se ne želi miješati već će samo galamiti.
Bez obzira na sve Rusi su sila, ako ništa drugo prema broju nuklearnih projektila.
Iz sjeverokorejaca se smiju ,ali se ne usude intervenirati.
Sad će biti puno buke, Rusi će uzeti skoro pa polovicu, Ukrajinci će i dalje biti gladni i što je još gore biti će kao Bosna-nit na nebu nit na zemlji.

šta bude bit će, a za svu štetu neka se obrate gospodinu kličku. on ima novaca da sanira sve štete od sukoba. tko je prekršio zakone? upravo on i njegova klika. a sad kad je situacija eskalirala, pozivaju zapad da ih spasi…da ne bi

...povijest se ponavlja...

znamo tko je zakuhao, pitanje je zašto je zakuhao? izgleda kao osveta Putinu, ali tu nema mjesta osobnim obračunima. da li žele odvratiti rusku pažnju s nečeg drugog, Sirije?

zar mislite da će europa zbog ukrajine prekinuti ekonomske veze sa rusijom.amerikanci za englezima zakuhavaju i gutnuli su ukrajinu u propast jer znaju da rusija nemože pustiti ukrajinu u nato .

volim ukrajinu ali u ovome sukobu amerike i rusije sam na strani rusije.

općenito sam za panslavensku uniju,jer germani i latini na nas slavene gledaju kao na koloniju.rusija se nažalost pod putinom nije uspjela isprofilirati kao pokrovitelj slavena jer previše igra na globalnu notu,a po meni treba slavensku regiju prvo učvrstiti.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ja u ovome ne razumijem europu, ovo joj nikako nije u interesu i stavlja se u marionetski položaj prema americi. a s druge strane bolit će ako rusija stisne.
ili je to igra da amerika europu potpuno stavi pod svoj utjecaj?

Sve mogu razumjeti ali ne mogu razumjeti kako je ovu igru progutala Njemačka. Što je to natjeralo Merkelicu da tako olako izgubi konce iz ruku i dovede u pitanje daljnji fantastičan gospodarski rast Njemačke zahvaljujući prvenstveno dosadašnjim korektnim poslovnim i političkim odnosima sa Rusijom i Kinom, a može se reći i sa dijelom svijeta koji obuhvaća zemlje koje je obuhvatilo “arapsko proljeće”?

New Report

Close