Marijan Hanžeković: Najuspješniji odvjetnik nakon kartica i lijekova ulaže i u medije

Naslovnica Forum Komentari članaka Marijan Hanžeković: Najuspješniji odvjetnik nakon kartica i lijekova ulaže i u medije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

2003. uložio 10 milijuna eura u dionice Dinersa
2007. prodao svoj udjel u Dinersu za 51 milijun eura

Čega se Pavić boji kad mu treba odvjetnik???[emo_namigusa]

41 000 000 EUR-a je ovaj maher zaradio na dionicama pri Zagrebačkoj burzi.

To mu je bila jedna pozicija. Vjerovatno je bilo još pogodaka.

Reptil ili ne, on je 500% na dionicama uzeo. [emo_namigusa]

Prepoznao je poduzetničku priliku, kroz ulaganje na burzi, i zaradio 5x više, nego kao fiškala do tada, a i tada je masno zarađivao jer je lupao ovrhe za HTV.

Sviđa mi se što nije deponirao taj novac, nego i dalje ulaže, traži nove prilike za ulaganja.

Zašto Marijan Hanžeković? Zato što ima novca i društvenu odgovornost…

…jaka društvena odgovornost…ovršavat sirotinju za tv pretplatu,telefone i mobitele…nabijat petorostruke troškove…dva put se naplaćivat i bogatiti se na osiromašenom narodu..

…a nakon toga u Rotary klubu dok piješ šampanjac dijeliti mrvice i biti velikodušan…

…fala im na toj društvenoj osjetljivosti…

Uspjeli ste napraviti jako dobar posao tamo gdje je pravosuđe najtromije, u ovrhama. Kako ste na utjerivanju TV pretplate stvorili biznis?

– Ako ste dobro organizirani, Ovršni zakon daje mogućnosti da svojem klijentu naplaćujete ono na što ima pravo. Bio sam uporan i smatrao da je to dio prava koji je nezasluženo zapostavljen u organizaciji. To je normalan odvjetnički posao, a nitko ga nije htio. Svima se gadilo i bilo ispod časti utjerivati iznose do 400 kuna. A to je vrlo izazovan i kompliciran posao. Trebalo je gotovo godinu dana da se sustav unutar kancelarije ustroji da bi efikasno funkcionirao. S obzirom na broj ovrha i da se to događa na području cijele Hrvatske, to je doista bio organizacijski izazov. Ali isplativost dolazi tek za tri do četiri godine. Do tada treba mnogo ulagati u ljude i opremu. Inače, ovrhe bi bile mnogo jednostavnije kada bi Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo gospodarstva organizirali komisione prodavaonice predviđene izmjenama Ovršnog zakona i kada bi se pokretnine mogle zaplijeniti i prodavati u njima.

…ovo nek priča maloj djeci…bolje nek kaže koliko je djece ostalo gladno jer im je roditeljima uzeo zadnji dinar sa računa…

…kakvih 400 kuna…pa njihove ovrhe su i petrostruke od glavnice…a i jako se teško ovršit u današnje vrijeme…

…vidi se koliko nam je građana ovršeno,a bilo bi dobro vidjeti koliko u toj strukturi ovrha imaju i od ovog nazovi gospodina…

…još se usudi reći da taj posao nitko nije htio…ma jel moguće…cuker posao,bez puno mislit pišeš samo šprance i čekaš da ti legne na račun…

…pa da kad se dovoljno legalno nakradeš onda si kupiš i novine…nešto ko privatni FB pa onda daješ pametne intervjue i objavljuješ umne portrete…

…eto vidite kako sam ja uspješan i pametan i još društveno osjetljiv…

…pa kako to ne vidite zaboga…

…sa ovakvima nikad ni kavu popila ne bi…

ma nije on ništa zaradio na dionicama na burzi,već je samo kraljeviću pomogao da otplati kredit prema zabi i preuzeo dionice generalturista koji je nosio diners franšizu.

nije mi simpatičan uopće ali treba nam na burzi 3-4 ovakva white knighta da prodrmaju malo uspavanje ljepotice na burzi.

da je stavio 10 milja eura u dionice i sa svojim pravnim znanjem je mogao čuda napraviti a indirektno svim malim zlagačima korist na zse.

nema burza bez takvih,to je relanost.danas više nemaš sa kim trgovati.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

…a što bi ti takvi prodrmali na burzi…ako bi i prodrmali…prodrmali bi u svoju korist…

…slabo ovdje pravničko znanje pomaže….kao i uopće u ovoj zemlji…

Badava mu sve to, odapet će kao i drugi otimači. U biti čovjek je tu najmanje kriv samo je uzeo ono što mu je Hrvatska država legalno svojim protunarodnim zakonima omogućila. Država je ta koja zakonski pljačka one od kojih živi.

Osim što je jedan od najbogatijih sad će postat i jedan od najmoćnijih i najutjecajnijih ljudi u RH jer EPH drži preko pola medijske scene i u biti je profitabilan ali su ih u dugove uveli kupnja Slobodne i zgrada uprave. Možda on i poboljša jutarnji da ne bude toliko lijev i jugofilan ako se njegova politička orijentacija može procijeniti članstvom u Hslsu….

ono što mi je doista najmučnije u državi hrvatskoj jest da gotovi svi “najuspješniji” nisu nikad pokazali ni trunku pameti ni znanja, nego su se obogatili na poslovima koje može raditi ama baš svatko, država prvo kreira takve poslove, a onda ih poklanja “odabranim obiteljima”.

na taj način se derogira bilo kakva stvarna vrijednost pojedinca – znanje, sposobnost, stručnost, a kao jedini kriterij se nameće isključivo politička podobnost.


ono što mi je doista najmučnije u državi hrvatskoj jest da gotovi svi "najuspješniji" nisu nikad pokazali ni trunku pameti ni znanja, nego su se obogatili na poslovima koje može raditi ama baš svatko, država prvo kreira takve poslove, a onda ih poklanja "odabranim obiteljima".

na taj način se derogira bilo kakva stvarna vrijednost pojedinca – znanje, sposobnost, stručnost, a kao jedini kriterij se nameće isključivo politička podobnost.

Lik navodno ima 33. stupanj u masonskoj hijerarhiji.

ŠKOTSKI RED- STUPNJEVI:

1.Šegrt / Učenik
2.Pomoćni zidar
3.Majstor zidar
4.Tajni majstor
5.Savršeni majstor
6.Osobni tajnik
7.Predstojnik i sudac
8.Nadzornik gradnji
9.Izabrani majstor devetorice
10.Izabrani petnaestorice
11.Vrhovni izabrani majstor
12.Veliki majstor arhitekt
13.Majstor devetoga luka
14.Veliki izabrani zidar
15.Vitez istoka ili mača
16.Princ jeruzalema
17.Vitez istoka i zapada
18.Vitez ružinoga križa
19.Veliki kralj
20.Majstor Ad Vitam
21.Patrijarh noachite ili pruski vitez
22.Princ Libanona
23.Šef tabernakula
24.Princ tabernakula
25.Vitez brončane zmije
26.Princ milosti
27.Veliki zapovjednik hrama
28.Vitez sunca i Princ adept
29.Vitez svetog Andrije
30.Vitez Kadoš
31.Veliki imperator inkvizitor
32.Vrhovni princ kralj tajne
33.Opći suvereni veliki imperator

New Report

Close