Nacionalni forum postao stranka, Josipovića će podržati za novi mandat

Naslovnica Forum Komentari članaka Nacionalni forum postao stranka, Josipovića će podržati za novi mandat

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

G. Gabriću, čestitka na jednoglasnom izboru za predsjednika stranke, čestitka i na iskazanim aktivnostima na suzbijanju “ratnog profiterstva”, a sada od Vas očekujem da kao plaćeni član Nadzornog odbora Medike dd pokrenete i inicijativu za raščisćavanje već dugo otvorene problematike (još od vremena kad ste rukovodili HZZO-om) tzv. Ugovora o istraživanju tržišta, kojima je ta tvrtka plaćala ravnatelje bolnica da kupuju njenu robu, te ih vodala na razne “kongrese”od S.Franciska do Pekinga!!!

Kada je privatnik dr.oftamolog Nikica Gabrić progledao ?

Korupcija na Sv.Duhu ? prijava sindikalista dr. ? štrajk doktara?…

“Transparentno” se sve poklapa.

Nekako mi sve to smrdi na udbu i zvjezdu petokraku

to što su odmah pri osnivanu dali podršku SDP-ovom kandidatu josipoviću jasno govori da su ljevičarsko usmjereni, tj. sestrinska stranka SDP-a [emo_beztona]

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/113516-uhicenjem-babica-gabric-osigurao-financiranje-svoje-stranke-koja-je-rezervni-komunisticki-satelit.html

Uhićenjem Babića Gabrić osigurao financiranje svoje stranke koja je rezervni komunistički satelit

Sada novac HZZO-a treba preusmjeriti u njihovu novu firmu.
Diskreditacija dr. Babića kulminira istupom komunističkog aparatčika dr. Gabrića.
Ne slučajno baš on.
Prvo, značajni vlasniški paket “Adris” grupe koje je kupila “Croatia osiguranje” ima bratić dr. Gabrića, Plinio Cucurin, kojemu sigurno odgovara prinošenje novog plijena.

.

Ne sviđa mi se NASLOV stranke……NACIONALNI mi zvuči ko nacionalistički
a FORUM mi zvuči dosadno i bezvezno…………

Trebali su uzeti neki moderniji naziv…..nekaj što ima veze s GABRIĆEM…
kratko- zvučno – svjetski…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pratim aktivnosti Dr. Gabrića i do sada sam bio spreman potpisati svaku njegovu rečenicu, međutim, ova podrška Josipoviću mi se ne čini mudra iz nekoliko razloga: ne možete se odlučiti podržati jednog kandidata kada ne znate imena ostalih, “tajming” je apsolutno pogrešan za takve odluke, spominjanje “drugih” i prije samog početka djelovanja stranke navodi na razmišljanje a razmišljanje može odvesti i na krivi put…..
Glede&unatoč i dalje je moj br.1


Trebali su uzeti neki moderniji naziv…..nekaj što ima veze s GABRIĆEM…
kratko- zvučno – svjetski…
Možda baš i nama previše veze s imenovanim, ali svakako bi primjereniji naziv bio FORUM CROATORUM.

Vrlo opasno za HRV je što privatnici tipa Gabrića u zdravstvu nastoje preko leševa bolnica i državnog zdravstvenog sustava izbaciti sebe kao jedine pružatelje “vrhunske medicinske usluge”. Šteta koju time čine građanima nemjerljiva je. Privatno zdravtsvo se ne može i ne smije razvijati dok se na ispravne noge ne postavi “državni zdravstveni sustav”. Ovako privatnici preko leševa bolnica u kojima su prethodno radili (i sustavno slabili) žele samo i jedino sebi pribaviti dobit a ne poboljšati zdr. uslugu i slične parole.

Ma Gabrić je još jedan u nizu GBR kandidata ubačenih u politički teatar u Hrvatskoj kako bi zbunio narod i donio koji bod Josipoviću čija se karizma ubrzano otapa. Vrlo je simptomatično kako naši kvarni mediji prate svaku njegovu izjavu!

Odlaskom Radimira Cacica otvorio se ogroman prostor za tipove koji prodaju ekonomsko cudo bez reformi i bolnih rezova. Prvi koji se odlucio uskociti u taj ispraznjeni i politicki vrlo atraktivan prostor je Gabric.

Ja ne vidim da Gabric donosi nista novo. Sto vise podrska Josipovicu me uvjerava da je Gabriceva politika istovjetna propalim politikama HDZ-a i SDP-a.

Umirovljenici su i dalje najveca vrijednost drustva i zadna linija obrane. Podrska Josipovicu je jamstvo da ce tako i ostati. Ekonomsko cudo se kao i do sada bazira na resursima tipa poljoprivreda i turizam. Dva sektora koja zaposljavaju skoro pola svjetske populacije i imaju daleko najnize place. IT je tu kao i obicno da se stvori privid konkurentnosti (eHrvatska i slicni projekti)

Uglavnom netko treba pokupiti Caciceve glasace (Miami i slicni). Trenutak je dobar jer se HNS raspada i povjerenje u ekonomsku politiku vlade je na minimumu.

Meni ovo ne izgleda kao nekakav kvalitetan doprinos hrvatskoj politici. Nadam se da ce me Gabric razuvjeriti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dva su prethodna upisa zanimljiva i po meni ispravna.

1. Gabrić daje podršku SDP-ovom kandidatu i prije nego što su poznati svi kandidati i time si ograničava manevarski prostor pošto se svrstava na komunstičku stranu.

2. Gabrićeve izjave se prenose i plasiraju u javnost u izuzetno velikoj količini što ukazuje na komunističku podobnost.

Ovo što govori Andy, ko da slušamo Hebranga…..

Ako se Gabrić čvrsto interesno odvoji – od propagande svoje struke, sklapanja ugovora, kredita, širenja poslovnica i sl…….. možemo očekivati
solidnu pomoć u racionalizaciji troškova zdravstva….jer je dokazao
da zna dobro gospodariti.,,za razliku od mnogih drugih, koji su
šibali po vjetru – tj. poduzetništvu, a u tajnosti otvarali poliklinike
na tuđa imena……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

1. Gabrić daje podršku SDP-ovom kandidatu i prije….
2. Gabrićeve komunističku podobnost.

@ miami,

jesi shvatila ?

.

Dobro došao druže Gabrić.

Sada UDBA ima još jednog jakog političara kojeg, gledaj čuda svi mediji jaaako glorificiraju.

Još jedan trojanski konj koji će uništiti do kraja ovu nakaradnu tvrđavu.

New Report

Close