HDZ o ‘financijskim aferama Kukuriku koalicije’

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ o ‘financijskim aferama Kukuriku koalicije’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ivo Josipović ne radi ništa, kao i njegov prethodnik.
To je obični lezilebović.
Funkciju predsjednika treba ukinuti i vratiti se u polupredsjednički sustav kakav je bio prije.
Pogotovo što smo sada u EU, pa postoji nova kontrola sustava vlasti, a sa time smo dobili i nova izdvajanja za administraciju.

@ dust310,

kako možeš reći da Josipović ne radi ništa ?
Pa on je u Hrvatskoj kao Kraljica u Velikoj Britaniji.
Osim što se okolo slika on se bavi i predizbornom promiđbom.

U nekim je anketama:
Josipović – “Hrvatska štetočina broj jedan”

Ovo nisu rezultati neke agencije nego rezultati glasovanja fejsbukovaca koje se odvija već dulje od 3 mjeseca, a svježi rezultati se sintetiziraju u objavljuju s vremena na vrijeme.

Predvodnici ”Registra mrzitelja Hrvatske” su:
Vesna Pusić,
Željko Jovanović,
Vojislav Stanimirović,
Vesna Teršelić i
Milorad Pupovac.
U registru je trenutno 46 licenciranih mrzitelja.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/112923-josipovic-hrvatska-stetocina-broj-1-nakon-perkovica-hrvati-bi-izrucili-mesica-i-radmana.html

.

Ovo je i više nego zrelo za ostavku http://www.index.hr/vijesti/clanak/skandalozno-linic-krao-bih-i-ne-sramim-se-toga/723676.aspx

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Apsolutno je netočno da Josipović ne radi ništa. Jedino i samo što radi je podrška jednoj stranci kojoj je član-SDP. Sve ostalo su potpuno nepotrebne i besmislene izjave na razini nekog predsjednika općine. Omjer troška koji stvara, štete za Hrvatsku i nekakvog učinka kao predsjednika beskonačan je. Nije problem u Josipoviću nego narodu koji je priglup i bira takvo vodstvo.

Istina, Andy, ti kažeš da je narod prigglup.

Moram te ispraviti, naš narod je posve gglup!

Jer da jedna takva udružena zločinačka organizacija kao što je KRADEZE posve opustoši ovu jadnu zemlju, a da ima još 20% podrške biračkog tijela, to zaista znači biti totalno gglup!

Jao si ga nama!

Ova konferencija, asocira me na dva džeparska vica koja poznam:
1. Žale se dva džepara jedan drugome o tome kako su teška vremena za njih nastupila. Tako jedan kaže: „Zamisli, gurnem ruku u džep putniku u tramvaju a on mi skine zlatni prsten“.
2. U razgovoru između dva džepara, jedan se odluči kupiti novine koje su posvećene modi. „Kad si ti počeo pratiti modu?“, upita jedan od džepara, a drugi džepar mu odgovori:“ Idem vidjeti gdje će biti džepovi ove sezone!“
Tako doživljavam ovu konferenciju!

Milijarder, čim.vidim da netko piše “kradeze”.”zločinačka org”..odmah znam da je član SDPa ili netko iz tvoje obitelji. HDZ ima uspona i padova ali ne može se nazvati zločinačkim jer ta famozna kradja ipak.je djelo jedne osobe tj dr Ive. Stranku koja je dobila rat ne može se nazvati zločinackom. Prije bi to mogla biti SDP ako Perković propjeva o.nalogodavcima iz politike.

@Pero 7 – lista je stvarno na mjestu! Josipović je kao mlaka voda, nije za popit, a nemreš se nioprat u njoj. Puno nas košta, ali nas barem ne sramoti! Stevo Dikobraz je štetočina koja nikako da nam se skine sa grbače (cca 25 mil kn godišnje)…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Milijarder, čim.vidim da netko piše "kradeze"."zločinačka org"..odmah znam da je član SDPa ili netko iz tvoje obitelji. HDZ ima uspona i padova ali ne može se nazvati zločinačkim jer ta famozna kradja ipak.je djelo jedne osobe tj dr Ive. Stranku koja je dobila rat ne može se nazvati zločinackom. Prije bi to mogla biti SDP ako Perković propjeva o.nalogodavcima iz politike.

Milijarder je vjerojatno uhljeb ili potomak partizana. Ti žive 60 godina od krađe i na račun ostalih. Kad će to doći na naplatu ne znam. Ali Nobilo zna da su iznosi preveliki pa je bolje da se niti ne otvaraju. Socijalističke direktore je birao komitet, koliko se tamo kralo ispirčao mi je moj pokojni tetak koji je i sam bio na jednoj od tih pozicija ali i jedan od rijetkih koji je realno govorio o svemu. Pitajte Zdravka Tomca koliko se kralo u komunizmu. Ne samo kralo nego i ubijalo. Da je HDZ išao tom logikom od Tuđmana bi poubijali sve Perkoviće. No HDZ to nije učinio jer je Tuđman bio čovjek ispred svog vremena dok je Josipović i ekipa Plan 21 debelo u prošlosti i živi na prodavanju komunističke demagogije u kojoj jedna pravila vrijede za njih i sve uhljebe a druga za sve ostale. Narod je priglup jer to ne vidi i još uvijek puši komunističke prevarante.

Milijarderu, koliko vidim prateći ovaj forum, većina koji sudjeluju nisu slijepi sljedbenici određene političke stranke (partije) nego kritički prate djelovanje svih opcija pozicija i opozicija te o njihovim potezima iznose svoj sud. Tako da bedastoće koje pišeš najviše govore o tvojoj zaluđenosti jednom promašenom strankom koja će uskori sići sa političke scene.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ms4 :

Milijarder, čim.vidim da netko piše “kradeze”.“zločinačka org”..odmah znam da je član SDPa ili netko iz tvoje obitelji. HDZ ima uspona i padova ali ne može se nazvati zločinačkim jer ta famozna kradja ipak.je djelo jedne osobe tj dr Ive. Stranku koja je dobila rat ne može se nazvati zločinackom. Prije bi to mogla biti SDP ako Perković propjeva o.nalogodavcima iz politike.

Ja do sada od ostamostaljenja HRV još nisam naišao na temu npr: Kako se kralo u komunizmu? 90% tih metoda je nastavljeno u privatizaciji i svi znamo kako je to teklo. Uzrok svemu je što se u psihi naroda još nije rasčistilo s komunističkim mentalitetom krađe, lopovluka, uhljeba, demagogije pa i ubijanja. To bi trebao raditi recimo Puhovski i slični majstori koji priglupom narodu sole pamet što treba misliti. S druge strane narod još nije shvatio da je istinski rad osnova boljitka neke zemlje. U HRV je osnova boljitka prevara i muljanje jer frajer je onaj koji dobro živi i malo radi. Tko puno radi njemu se smiju jer “ne zna”.
Po meni svaki dan bi trebale na TV biti emisije koje opisuju krađe i način života u komunizmu. Sve dok se to ne objavi i uopće pokrene pitanje toga u HRV će carovati mentalitet uhljeba tj. tapkanje u mjestu a to znači nazadovanje a kriminalci tipa Nobilla će određivati što je a što nije po Zakonu.

Tek kad se bude procesuiralo Bajića, koji je uz Josipovića glavni GBR operativac u Hrvatskoj, onda će nastati pročišćenje koje željno očekujemo. Jer taj će propjevati sve o svima, a onda će biti domino efekta!
Ovima koji nazivaju HDZ zločinačkom organizacijom dijelom dajem za pravo, ali samo pod uvjetom da priznaju kako taj nečasni epitet još u puuuuuno većoj mjeri zaslužuje SDP. Krađe lopova u plavom dresu mjere se u milijunima, ali lopine u crvenom dresu nakrale su milijarde i još kradu! Zadnja (poznata) krađa je prodaja CO-a: ne samo zbog smiješno niske cijene, nego i svih troškova na teret proračuna koji su je pratili. Krađa u tijeku je priča o predstečajnim nagodbama, a krađa koja se najavljuje je nacionalizacija love II stupa. O nepotizmu, protekciji i klijentelizmu kao neizravnoj pljački koje je crveno društvo usavršilo do besramnih razmjera drugom prilikom.

http://www.24sata.hr/politika/hdz-napada-pojedinci-vlade-mogli-bi-biti-kaznjeno-gonjeni-350863

[emo_vrtimise]

New Report

Close