Nakon Nove TV i RTL je ukinuo snimanje programa ‘na zahtjev’

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon Nove TV i RTL je ukinuo snimanje programa ‘na zahtjev’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

treba ukinuti HRT pretplatu!!! to je obična pljačka građana za očajan program koji nam daju!!!

dok nas ne tjeraju da trčimo štafetu i nosimo je Radmanu na HTV, ovo je dobra cijena za ovako loš jugonostalgičarski program

RTL=JRT

Ovo su već očajnički RTL-ovi pokušaji da se zadrže kakvi-takvi prihodi u uvjetima opće besparice i recesije. Što je sljedeće – hoće li svojim gledateljima zabraniti i pristup Internetu?

Koristio sam redovito snimalicu za rtl program i žao mi je zbog ovakve odluke. Iz mojeg iskustva mogu reći da novu tv puno manje gledam od kada je ukinuto odgođeno gledanje. Vjerovatno će se isto dogoditi i sa rtl-om. Posebno se to odnosi na moju suprugu koja je zbog obveza (dvoje male djece) Raimonda mogla gledati tek uz odgođeno gledanje u kasnijem terminu. A što se reklama tiče, mi i ovako i onako prebacimo na neki drugi program kada su reklame. Možda da nam daljinski zabrane!?

Nek uvedu pretplatu kao HRT tj bilo bi najbolje da se sve plaća, npr dnevnik 5 kn, filmovi 10 kn, crtići 1 kn i slično. Ljudi bi konačno dobili puno slobodnog vremena i bili bi oslobođeni jedne nenormalne ovisnosti i masovnog zaglupljivanja. Npr. zamislite da godinu dana ne čujete za Hrvatski sabor, Karamarka, Milanovića, Sanadera, Todorića i slične veličine. Nakon Jugookupatora mediji su na drugom mjestu po količini zla koje je nanešeno ovom definitivno prevarenom narodu.

@ dekster200,

baš mi te je žao što više nemožeš gledati turske sapunice.

.

Kada bi uveli plaćanje tv programa po želji, HRT bi primao novce samo od jugoslovena, srba, ateista, homoseksualaca i ponekog turista koji bi greškom uplatio novac misleći da će vidjeti nešto originalno.

Iako su programi Nove Tv i RTL-a za mene bili uglavnom nezanimljivi, ponekad se našao i koji film za pogledati. To je meni bilo moguće jedino korištenjem snimalice, jer NE ŽELIM da TV program uređuje moj život. Gledam ono što me zanima isključivo u vrijeme kada meni odgovara. Snimalica je meni SUPER stvar. Ovom odlukom ove dvije TV mreže su izgubile jednog (odnosno cijelu obitelj) gledatelja. Ne razumijem poslovni razlog za takve odluke, ali činjenica je da više neću ni sekunde gledati program RTL, kao što se desilo s Novom TV. Ionako imaju program katastrofičan. Meni nije žao. Ukoliko bi sve mreže odustale od snimalice, ja ne bih ništa gledala, osim predivni Mezzo program.

Uopće ne gledam program koji prekidaju emitiranjem reklama.

Reklamu bi eventualno pogledao prije ili poslije emisije.

.

New Report

Close