Smijenili ga ni sat vremena nakon što su ga postavili kao Vidoševićeva zamjenika!

Naslovnica Forum Komentari članaka Smijenili ga ni sat vremena nakon što su ga postavili kao Vidoševićeva zamjenika!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Budući da se očito ne bavi zaštitom interesa hr gospodarstva, predlažem da se prostor komore prenamijeni u ured za kontrolu kaznene odgovornosti. Pretpostavljam da persone iz sfera npr.državne ili gradske uprave, velikih gospodarskih subjekata i sl. valjda ne stignu u prostor suda u Ilici, predaleko je, premali im je prostor tamo ili se radi o nekoj drugoj višoj sili, možda o sitnim slovima u zakonu zbog kojih su izuzeti od te obveze…ali svakako bi trebalo uvesti da se prije stupanja na funkciju i svaki slijedeći mjesec provjeri stanje kaznenih prijava, utvrđene kaznene odgovornosti ili zaključenih slučajeva za osobe na višim ili utjecajnim funkcijama.To je u interesu RH.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Lopoov zamijenio lopoova. Ovaj iza sebe ima 5 kompanija koje su završile u stečaju. I u svim tim kompanijama je ostao dužan i državi i radnicima…majko mila odakle ih čupate!?

čim je Nadan objavio timu da će se vratiti odmah poništenje odluke, ne bi me začudilo da već u ponedjeljak bude u svojoj fotelji, ipak je on mnoge izgleda zadužio, nije to obična kamora

New Report

Close