Podravka razmatra akvizicije na više tržišta

Naslovnica Forum Komentari članaka Podravka razmatra akvizicije na više tržišta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najviše gule gradjane matične države RH gdje su marže najveće od svih tržišta..Vegeta je 40% skuplja nego u okolnim državama! Izbjegavam njihove precijenjene proizvode gdjegod mogu ali zato drug ubire 45.000kn mjesečno o cem ostali prof ONO i DSZ mogu sanjati

Kad će Mršič napokon objaviti onu super-duper ekstra fantastičnu vijest, koja će cijenu dionice podići na 1000 kuna po komadu?

dovoljno je pogledati par izjava i rečenica pa da se može lako zaključiti do koje mjere je taj čovjek neznalica.

rade mjere deinvestiranja, ali pojma nemaju kako će se to odraziti na profitabilnost, sad bi (opet) išli u akvizicije a pojma nemaju zašto.

tako bi tvrtku mogla voditi i osoba koja ne zna čitati i pisati. samo na balkanu od politike oktrioirani kvazimenadžeri idu u akvizicije bez jasne slike postojećeg stanja tvrtke, i bez jasne ideje što akvizicije trebaju donijeti (ova šuplja fraza “organski rast” je samo inačica šupljih fraza iz udžbenika ono i dsz, koje ne znače ništa ali svi ih ponavljaju kao papige).

prošli takav ciklus akvizicija srozao je podravku od tvrtke koja je bila uz bok zapadnim kompanijama do europskog dna. i isto su ga vodili od politike okrtoirani nesposobnjakovići.

stvarno je grozno gledati kako bahate neznalice uništavaju sve što je u hrvatskoj stvoreno od početaka industrijalizacije do danas.

Jsdns ti majka za bilo kakvu akviziciju koju političar napravi. Pa čovječe nije ti ovo politička akvizicija SDP, HDZ HNS…. Tu se radi o tržištu prehrane a ti nemaš pojma o tome..više portir u Podravci zna o ovom biznisu od ovog krkana…

New Report

Close