Pogledajte kako izgleda Zubakov turistički kompleks ‘Veladrion’

Naslovnica Forum Komentari članaka Pogledajte kako izgleda Zubakov turistički kompleks ‘Veladrion’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

betonska tvrđava, užas, ne mogu zamisliti da je ovo osmislio itko tko se zove arhitektom.

odvratno, ali tipično Hrvatski, arhitektura” nam je najjadniji dio zemlje

O ukusima se ne raspravlja,naravno moglo je biti i mnogo bolje za mnogo više novaca ali i mnogo slabije za potrošene!

Kad usred kamenjara izraste nekakav poslovni objekt podigne se buka do neba kao Hrvatska mora ostati vječno lijepa pa makar svi Hrvati umrli od gladi. Na drugoj strani se pozidavaju najplodnije njive i svi misle da žito i ostali darovi prirode padaju poput mane s neba?! Mudrinića koji kao gradi neke utvrde na rodnom otoku a čovjek samo nastoji djedovinu oživiti nekim gospodarskim sadržajima. I sve zato jer je bogat? Da nije bogat kako bi mogao uložiti novac u te investicije. Umjesto da posadi nekoliko stotina stabala masline i proizvede ulje za domaće tržište i tako uštedi državi poneku devizu za uvoz istog iz Grčke ili Španjolske odmah stiže zabrana.To je zemlja zavisti i propasti i nastavi li se tako nitko nas neće spasiti!

Bravo!Mnogi niste vidjeli ova dio uz more, ispod Velebita,napušten i zaboravljen,a more čisto i bistro zeleno-plavo.I treba da se netko sjetio i ovog područja .Čestitam gospodinu Zubaku!

Kupio je jeftino zemljište. Iz kompenzacija / jer se drukčije nije mogao naplatiti / sagradio je objekte…..plovila su ionak leasing….a, sad, kako bude- bit će !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close