Pitali smo Lidl zašto je postavio rampe na nekim parkiralištima

Naslovnica Forum Komentari članaka Pitali smo Lidl zašto je postavio rampe na nekim parkiralištima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jel ovo pravi članak ili neka fora?

Pitali smo Agrokor:

http://ideamislinavas.blogspot.com/

nije fora,ali dajte pitajte lidl zašto neuzimaju robu od hrvatskih proizvođača(mislim na srednju policu neprehrane).od desetak mailova koje sam poslal nikad odgovora.samo šutnja kao i u ovom slučaju.a nekad se pričalo o pola-pola o zastupljenosti asortimana.teško izvedivo ali tako je krenulo.samo skleroza,a neko je uzel pare kad je pregovaral

Odlična reklama Lidla. Jedva čekam da kupim peciva iz EU. :-)) Ma dajte, sad ozbiljno. Moraš biti totalno ispranog mozga ili bolovati od Alzheimera da padneš na ovu glupost. Prvo i najvažnije, kako ćemo zaraditi plaće, ako kupujemo stranu robu, a radimo za domaće tržište?. Drugo, ako nemaš plaću jer svi kupuju strano, kako ćeš išta kupiti?

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Pišete gluposti, ako su napravili parkiralište za svoje kupce onda je normalno da kontroliraju tko parkira. Vi bi htjeli u dobrom starom socijalističkom duhu da je sve narodno vlasništvo. Ako želite besplatno parkirati i to u podzemnoj garaži bez ikakvih pitanja i koliko vam srce želi dođite u Mercator na križanju Zagrebačke avenije i Zagrebačke ulice pa će vam se želja ispuniti. Dobrodošli su i neregistrirani automobili koje nemate gdje ostaviti ili eventualno spremište za ukradena vozila, jer vam u toj garaži nitko ništa ne kontrolira i čak su postavili natpise da za ništa ne odgovaraju, a i lift i pokretne stepenice koristite na vlastitu odgovornost, ali na sreću za stepenište to još nisu napisali.

Sto pametnijih pitanja ima za Lidl,a ovo oko parkiranja je stvarno totalno deplasirano!!!Normalno da će zaštititi parkiralište koje su platili,izgradili i održavaju!!!Pitajte zašto imaju na szotine i stotine kvadrata po 3-4 zaposlenika,što imaju 70% robe sumnjive kvalitete(kad uđeš u slovenski Lidl,2/3 robe je potpuno drugačije!!!Ma kažem,ima još 100 pitanja!!!!!

@rooby
Non food asortiman je jedinstven za sve dučane iz grupacije LIDL te zbog niže cijene se uzimaju velike količine. Konkretno niti jedan hrvatski proizvođač nebi zadovoljio njihovu normu niti da im je u stanju isporučiti svoju 10-godišnju proizvodnju. 😉


@autor
članka – novinar Poslovni.hr
Zanimljivo da ste uzeli za primjer upravo lokaciju u Oreškovićevoj kada se jako dobro zna da je on upravo do Vaše poslovne zgrade koja ima 2,5 parkirna mjesta rezervirana za direktorčiće. Očito kolege novinari nemaju više gdje besplatno parkirati pa se sada na ovaj način čudom čude. 🙂


nije fora,ali dajte pitajte lidl zašto neuzimaju robu od hrvatskih proizvođača(mislim na srednju policu neprehrane).od desetak mailova koje sam poslal nikad odgovora.samo šutnja kao i u ovom slučaju.a nekad se pričalo o pola-pola o zastupljenosti asortimana.teško izvedivo ali tako je krenulo.samo skleroza,a neko je uzel pare kad je pregovaral

oni se bore za svaku lipu niže cijene, nema šanse da ne bi uzeli hrvatskog proizvođača s kojim će se uspjeti dogovoriti oko cijene, kontrole kvalitete i redovitosti isporuke.

mislim da šaljete pitanje na krivu adresu. radije pitajte naše proizvođače. naši proizvođači su jednostavno zadovoljni prometom koji postižu s višim cijenama i ne žele se gurati u lidl. i u njemačkoj postoji niz proizvođača koji ne posluju s lidlom.

ako vjerujete da razlika u kvaliteti vrijedi 100 kuna razlike u cijeni za svaku popunjenu vrećicu, onda naprasto zaobiđite lidl.

Zašto ne pitate Konzumove poslodavce koji imaju rampe na svim velikim konzumovim trgovinama ili možda ne smijete

New Report

Close