‘Tražimo neopozivu ostavku ‘slučajnog’ premijera Milanovića!’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Tražimo neopozivu ostavku ‘slučajnog’ premijera Milanovića!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prvo probajte dobiti barem par posto na izborima.

cime je ova slučajna stranka zaslužuje medijski prostor u zadnje vrijeme? koalicijskim sporazum ili?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

HRVATSKA STRANKA PRAVA – ANTE STARČEVIĆ

jedina je pravaška parlamentarna stranka

.

kamo sreće da dade ostavku….ali na žalost nismo te sreće

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Sta ocekivati od hrvatskog naroda ciji profesori engleskog jezika losije govore od One koja bolje govori nego sto cita, nego da izaberu ovakve lakrdijase da im vladaju.

…taj čim zine,napravi s.anje…najpametnije mu je da mudro šuti,jer ga to jedino može spasiti od njegovih bisera…

Ova izjava slucajnog premijera je daleko opasnija od osobnog misljenja jednog nogometnog trgovca kao sto je Zdravko Mamic,a cije misljenje usput receno nije ni kazneno djelo nego Zdravkovo misljenje. Ovdje se cak moze govoriti o veleizdaji(clanak 135 kazenog zakona)slucajnog premijera stvarne drzave pod imenom Republika Hrvatska.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ima dosta primjera izjava kao i djela koja zadovoljavaju sankciju zbog veleizdaje ili povrede integriteta Države. Za tako što se u Yugoslaviji završavalo u Lepoglavi ili Golom otoku. Tipičan primjer je izjava Stanimirovića da je Vukovar “srpska zemlja”. Isto tako i nepoduzimanje potrebnih radnji da se prekršitelji sankcioniraju je kazneno djelo. Najveću kaznenu odgovornost imaju tijela koja bi ih trebala sankcionirati, a svi znamo koja su to. Ovo je država sa selektivnim iživljavanjem Zakona na malima radi glumatanja nekakvog funkcioniranja.

Ne samo da je indirektno Domovinski rat nazvao građanskim, nego nema pojma da su finci imali i građanski rat, a i krvavi rat s crnim i crvenim fašistima, Hitlerovim i Staljinovim.
Nije ni čudo da imaju političku stranku Finska fincima, to je otprilike kao da mi u Hrvatskoj otvorimo stranku – Hrvatska hrvatima

Prestrašno!Pazi ko traži ostavku? Ruža Tomašić! Pa nije ni čudo,pošto se udružila sa Karamarkom.Sigurno bi joj super pasalo da opet “stranka čistih ruku”dođe na vlast.Nakon 20 godina devastacije Hrvatske i svega što su napravili, političari ovakvih “naprednih” vizija još uvijek zauzimaju vrijedan medijski prostor i dobivaju plaću iz proračuna.Ovoj vladi zamjeram što ih više nije smjestila u zatvor i uzela im svu nezakonito stečenu imovinu koju su uzeli narodu.

gordy evo ja tražim ostavku premijera i tužim ga za veleizdaju, a usput ova vlada će ti uzet igaće i da trba da zauzme dio medijskog prostora i napokon se počelo nešto deššavat i prigovarat ovim bahatim go…i.a, a i zapamtite jedno maminjo je vidoviti zoka i dobro zna kad smije i koliko nekome reć, puno ljudi je znalo što nas čeka s kukurikovcima i to vam je mamminjo prije cca1,5-2 godine već govorio ali niste shvačali a ovi kao GORDY NI NEČE N NI NE ŽELE

pepe7

Dajte nam sliku nekog komada a ne ove zatucane babetine.


Dajte nam sliku nekog komada a ne ove zatucane babetine.

kakve uvredljive i spolno diskriminirajuće izjave protiv Ruže Tomašić?!?
hoće li zbog ovih uvreda DORH i policija dotičnoga privesti na ispitivanje kao što su uradili s Mamićem???

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Nema razloga da Milanović dadne ostavku.

Nema toga zbog čega bi se odrekao vlasti.

New Report

Close