‘Zašto franak nisu povukli kao i mlijeko iz trgovina?’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Zašto franak nisu povukli kao i mlijeko iz trgovina?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo suđenje je postalo običan cirkus. U sudskom procesu protiv banaka, oni svaljuju krivicu na državu i Rohatinskog, a samo rečenicu prije otvoreno priznaju da nisu imali pojma što potpisuju, niti ih je bilo briga. U Americi bi to vrlo vjerovatno bilo okarakterizirano kao frivolous litigation tj. besmisleno parničenje, a kazne za takvo uzaludno rasipanje pravosudnih resursa su i do 25 tisuća dolara.

Djelomično se slažem s Vortac-om ali da gledaš svako slovo ili izjavu ne bi doma imao niti internet jer se oni ograđuju od kvalitete usluge koju nude osim od ove godine i pojave hakometra (jer moraju)… ali poanta je da ako želiš to što oni nude potpiši pa kako bude – bude ili nećeš dobti to što želiš/trebaš…

Na koji način je regulirano dizanje kamata? Njima treba više love i dignu kamatu na 10% i možeš lagano fučkati jer si potpisao…?

Zato i treba neki regulator koji štiti interese građana jer ako dođu na prosjački štap na čiji su onda teret – države tj. svih nas.

zato što nije pakiran u tetrapaku

Pošto je bilo alternativnih vrsta zaduženja po pitanju valute, a ti ljudi su odabrali franak..misleći da će proći jeftinije…nije mi žao što je franak skočio pa ih oplelo po džepu, jer to je čisti valutni rizik na koji je netko trebao biti spreman.
Jedino je upitno podizanje kta stope i na tome treba temeljiti tužbu jer izvor financiranja nije poskupio banci koja ga je samo plasirala dalje. Uglavnom nadam se da ih neće i ovo oplesti.

"alea iacta est"

New Report

Close