‘Evo da ne ispadne da prešućujem vijesti… Moody’s kaže da ne idemo dovoljno brzo’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Evo da ne ispadne da prešućujem vijesti… Moody’s kaže da ne idemo dovoljno brzo’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je ocjena rada Slavka Slinica,Radimira Cacica,ali i cijele Vlade RH te nesposobnih institucija.Vi stvari mijenjate na gore odnosno da narod ogolite do koze. Rezultati

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

možda nas to što ne idemo dovoljno brzo i spasi, obzirom da imamo premijera koji sve vozi u pogrešnom smjeru, sudeći prema govoru tijela na sjednicama Vlade(nisam stručnjak) gledajući ga onako zavaljenog u fotelji, imam osjećaj da mu se xebe za sve što se događa, onako mrtav hladan samo čeka da se dočepa Bruxellesa

rada ove Vlade su vidljivi. Nikad veca nezaposlenost,inflacija,rast cijena.Jednom rjecju katastrofa,a oni bi vozili jos brze.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

idu oni kao sanader, 5. brzinom pa ravno u zid
sve se urušava i propada, a jedino što zanima Milanovića, Linića i SDP je uvesti porez na nekretnine da još više oderu građane! sramota!!!

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Čista demagogija.
Komunisti nikada i nisu imali ništo više od toga.
Strahota od vlasti.

srećom idemo sporo jer smjer je kriv a ne brzina.
samo ligavci oko milančeta to ne govore svom šefu

Eto kad se nešto prenese krivo odma nastane panika. Premijer je baš lijepo to rekao i umirio naciju. Ne idemo dovljno brzo, koja lijepa parabola.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

nevjerojatno, on se sada hvali kako nam nije prešutio još jednu katastrofalnu vijest kao da se nešto takvo moglo uopće sakriti??!?

Kako je jednom lijepo Mili-Vanili rekao: “Kakvu želite ostavku: meko kuhanu,tvrdo kuhanu?” Pa kad ode izvan Hrvatske priča takve gluparije da mu se državnici poslije smiju i pitaju ljude Hrvate vani jel neki psihopat-egzibicionist? Jednostavno čovjek za voditi štand s hrenovkama u pecivu na Jelačiću..a pored “Štule” da priča o seksualnom odgoju. Naravno Linići će naplaćivati karte a plesat će VP u SLO narodnoj nošnji..

Ja mislim da premijer koristi nedopuštena sredstva za stimulaciju raspoloženja, nema drugog obrazloženja za njegovo ponašanje!? Sve mu je smiješno, dok svaki dan sve više ljudi kopa po smeću i nema za kruh!
On je dokazano veliki stručnjak, pa može reći da Moodys nije u pravu, nego ipak on!?

Neka se osvrne malo na ovo: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/77191-cenzurirani-hrvatski-mediji-skrivaju-aferu-godine-evo-zasto-jos-bi-premijer-trebao-odstupiti.html

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close