‘Holy dirnula u osinje gnijezdo’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Holy dirnula u osinje gnijezdo’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Evo ih, bolesne teorije bolesnih umova. Ženska se samo bavila nečasnim poslovima, uhvaćena je s prstima u pekmezu dva puta i dobila nogu!

U zadnjih 20 godina u RH samo 2 ministrice žene podnijele ostavke – ostali “mutni poslovi” pa i oni sa smrtnim posljedicama “još se ispituju” i nitko nije kriv dok mu se “ne dokaže krivnja”. Razveseli pročitati kako “čistoruki” antiše nitko spremni zbog “…uhvaćena je s prstima u pekmezu dva puta i dobila nogu!” – spremni podržatii ostavku od žene koja se usudi baviti politikom, tim časnom poslom u RH . U ovoj zemlji, u zadnjih 20 godina samo su dvije žene ministrice podnijele ostavke. Koliko me sjećanje služi, a služi me dobro, ostavku je podnijela SDPova ministrica zdravstva, iz moralnih razloga i bez “ruku u pekmez” i sada ova ministrica okoliša. Da se razumijemo, njezinu”stranačku” intervenciju ne opravdavam ali ne mogu ne primjetiti koliko malo treba da žena ministrica ode a koliko puno treba da bi se muškarca političara na bilo kojoj poziciji na vlasti (i u pekmezu ne samo s prstima već i s rukom do lakta a neki i s obje noge), pomaklo s funkcije, koji ostavke ni u snovima ne podnose a kamo li da bi u stvarnosti stavili svoj mandat na raspolaganje.

Neradnici i karjeristi ostaju jer sa njima se lakše manipulira a sa ljudima koji nešto znaju i kojima je stalo do naše jadne države ne mogu manipulirati , takva je i Mirela pa su našli razlog da je maknu , a to samo zato kako bi kako bi do kraja ostvarili svoj naum i uništili još ovo malo Hrvatskog što je ostalo. Poljoprivredu,industriju,male obrte, kompletno gospodarstvo su uništili a sada nastoje uništiti i ljudsko dostojanstvo

@ zljubica
Dali je neki ministar muško ili žensko apsolutno mi ne predstavlja nikakvu ulogu već ih promatram kroz poštenje, sposobnost i preuzimanje odgovornosti u delikatnim situacijama. To što su radili HDZ-ovi ministri je apsolutno nebitno u ovom kontekstu jer je njih narod kaznio na izborima. Nisam Čačićev obožavatelj ali neukusno mi je povlačiti paralele s njegovom nesrećom (ako si na to mislila) jer tu nije bilo namjere i to se može svakome dogoditi.
Mirela Holy je napravila dvije greške, i nakon toga nije znala popraviti štetu s tim da je imenovanje Kalambure izjave nakon toga bilo puno teže ali nogometnim rječnikom ovo joj je bio drugi žuti karton, isključujući.
Možda bi u nekoj prijašnjoj vladi bi prošla bez sankcija, ali baš zbog toga te prijašnje vlade su sada oporba, a mi što smo glasali za kukuriku očekujemo visoku profesionalnost u radu vlade i ministara a to se tek može postići kada se razvije model kažnjavanja i nagrađivanja.

New Report

Close