Pripremite se, francuski i grčki izbori mogli bi srušiti Crobexe

Naslovnica Forum Komentari članaka Pripremite se, francuski i grčki izbori mogli bi srušiti Crobexe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A što nisi tako galamio kad su svi indexi svijeta rasli a Crobex godinama padao

svi ste vi sluge i umrijet ćete tako kao jadovani sluganski

Ideš.., pa mislim.., stvarno……, nije “čoek” niš novo, niti revolucionarno zaključio, no eto, puno je lakše tipovati na pad kad je sve ovako sivo…., ma fuj…

Politika novog francuskog predsjednika trebala bi pozitivno utjecat na burze pošto novi predsjednik nije zagovornik štednje i ne slijedi politiku merkelice koja destruktivno djeluje ne siromašnije zemlje europe jer se ne potiće novi ciklus rasta a to je moguće samo po američkom modelu tiskanja novca u našem slučaju euroobveznice.
Reakcija tržišta bi trebala bit pozitivna a euro bi nešto oslabio.

mislio je, pripremite novac, ali na žalost nema rasprodaje ,
da probaš sutra sa srpskim izborima

Problem HR je što EU neće dopustiti financiranje gradnje infrastrukture dokapitalizacijom jer to ne odgovara bank lobijima. Primjer HEP je u minusu 900M Kn. Zašto se taj minus ne bi financirao dokapitalizacijom, građani lijepo dobiju udio vlasništva a HEP sanira dug. Tako će moći sudjelovati u JPP razdiobi dobiti. Ovako s takvim dugom HEP ne može uopće ući u partnerstvo. Zato lihvari podignu cijenu struje na štetu građana a kada budu dijelili dobit dobivat će ju HEP. Struja će naravno ostati na istoj povećanoj cijeni. Kada država sanira tvrtku ulazi u vlasništvo, kada banka ne može naplatiti kredit ulazi u vlasništvo, a kada je HEP u minusu onda se poveća cijena jer dragi građani Vaš novac ne vrjedi kao bankovni ili državni. Naravno druga opcija je štampati novac koji ovdje ima smisla jer uložen u energetsku infrastrukturu neće gubiti vrjednost. Takvu opciju ne može i ne smije nama određivati EU i za to se vlast trebala izboriti i to je njihov posao.

TO je organizirani kriminal na TK vanjski indexi u plusu a ovi banditi u minusu

New Report

Close