‘Žao mi je što Krešić i Mayer nisu bili odvažni i kad je Hanfa bila u nadzoru’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Žao mi je što Krešić i Mayer nisu bili odvažni i kad je Hanfa bila u nadzoru’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I kad tome još pridodamo za koliku je cijenu prodana INA s obzirom na vrijednost sirijskih naftnih polja koja MOL nije mogao dobiti bez hrvatskih partnera budući da je izigrao povjerenje sirijskih partnera i da je jedino Hrvatska imala izvanredan uspjeh u pronalaženju nafte i plina u Siriji o čemu je informaciju imao jedino MOL (koji je zato i ponudio najveću cijenu za INU). INA ne samo da je prodana ispod cijene. Ona je Mađarima dana badava. A rudno bogatstvo ove zemlje pripada cijelom narodu, a ne pojedinim lopovima poput Sanadera i njemu sličnih. Krajnje je vrijeme da se uvede kazna zatvora od 40 godina za teški gospodarski kriminal.

Nikad nećete objaviti komentar napisan o ovoj temi.

Isto kao i uslučaju Bajić, da su kukuriknuli prije završili bi u loncu.
Ali kada to kaže Bajić, on može.
Stoka sitnijeg zuba ne!

Članovi uprave su se “žalili” na svoju poziciju u upravljanju? Kome? Pokrenuli su neku sudsku parnicu na tu temu? Pitam se da se radi o njihovu udjelu u nekoj firmi te veličine, zar bi se samo nemoćno žalili svom suvlasničkom partneru ili bi ga tužili i tražili svoja prava? 99% su se složili s onim što su predlagali njihove mađarske kolege poručuju im oni, a nisu morali, ostali članovi uprave ih sigurno nisu natjerali da dižu ruke za nešto o čemu nisu dovoljno i kvalitetno informirani. Ali…plaća nije mala a posa siguran i ne baš odgovoran, budući da “partner ometa odgovornost”. Sirijska nalazišta? Imala je INA u vlasništvu i ruske Bijele noći. Prodane su jer su navodno bile neisplative????. Cijena, prava sitnica, ako se valorizira uloženo tijekom desetljeća i razdoblje moguće ekspoloatacije. Kome? E……Vlasniku kojem su sigurno isplative.
Ključni upravljački dokument LODO osmislila je mađarska uprava ili je taj sustav uveden prije njezina dolaska? Koliko je izvršnih direktora imenovala hrvatska strana i čime oni upravljaju? Pa nisu valjda svi zaposlenici u ininu menadžmentu (visokom, srednjem, i nižem) iz Mađarske?

teško su patili sa svojim plaćicama,nije im bilo lako.A šta se tiće svjedočenja,nije bila loša recitacija ali falila je bar mala,mala suzica.

New Report

Close