U Zagrebu novi prosvjed protiv neoliberalnog kapitalizma

Naslovnica Forum Komentari članaka U Zagrebu novi prosvjed protiv neoliberalnog kapitalizma

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U Hrvatsku neoliberalni kapitalizam još nije ni ušao, pa nije ni onaj tradicionalni zapadni kapitalizam. U našoj zemlji vlada neki izobličeni kapitalizam, neka mješavina socijalizma i onog što mi shvaćamo pod kapitalizmom, ukradi pa upravljaj. To s kapitalizmom nema nikakve veze, to je stvaranje bogataša i kapitala na jako upitan i kontroverzan način ali istovremeno ne brinući o cijelom tržištu i privredi zemlje, samo vlastiti interesi u državi gdje većinu građana čine umirovljenici i studenti.

Ovdje je bitno reči da su danas svi Mediji donjeli opširne izvještaje o ovih sto (100) Zgubidana na Trgu bana Jelačića u Zagrebu .

Unatoć podršci Oporbe od 1.000.000 (milion) Zagrabčana samo je 100 (sto) Zgubidana bilo prisutno a Mediji su to napuhivali do besvjesti .

Istovremeno je u Zagrebu bilo nekoliko manifestacija koje ni jedan "objektivan " medij nije popratio a na kojima je bilo prisutno i nekoliko tisuća ljudi .

Ti naši "objektivni" Mediji toliko se trude prikazati stanje u Hrvatskoj katastrofalnom a očito je da je ljudima dobro jer je na Trg izašlo svega 0,01 % građana .

.

Pro9
To s kapitalizmom nema nikakve veze, to je stvaranje bogataša i kapitala na jako upitan i kontroverzan način ali istovremeno ne brinući o cijelom tržištu i privredi zemlje, samo vlastiti interesi u državi gdje većinu građana čine umirovljenici i studenti.
Pa tako ni mjere i radnje koje treba poduzeti nisu nikakve bolne ili kakve radnje kako ih već zovu i prikazuju
to su nužne promjene po horizontali i vertikali u organizaciji i tehnologiji cjelokupnog sustava koji če dati i neke sekundarne i neke vremenski dalekosežne posljedice u socijalnor radnoj i materijalnoj situaciji građana
ako nedođe do ispravljanja kažnjavanja i oduzimanja na kriminalno politićkom principu kriminalu kao djelatnosti protekcionizmu politićkog sustava monopolski multipliciranih vrijednosti itd. onda moj pero ti nemaš što brinuti jer čestito i pošteno si stekao sve što imaš na radu i znanju zasnovano ali oni drugi odabrani izabrani i tajnim ugovorima i dogovorima itekako imaju razloga da se brinu jer ovih 100 neradnik ili kako ih ti već zoveš neće biti oni koji če biti na ulici mislim da če na ulici i drugdje biti neki drugi Pero7 koji će tražiti dio sebe dio svog tijela i života koji su ostavili i dali da dođe do one legendarne IMAMO HRAVATSKU

Sve će biti super dok policija bude primala plaću. Bit će posla ko u priči. Druga stvar je što prosvjed bez konkretnih zahtijeva nema smisla. http://sites.google.com/site/financijskisustav/razdvajanje-stvaranja-i-posudivanja-novca

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

New Report

Close