HG Spot zatvorio trgovine, no to nije kraj?

Naslovnica Forum Komentari članaka HG Spot zatvorio trgovine, no to nije kraj?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U potpunosti se slažem s gosp. Dadasovićem. Sad bi se dobavljači trebali ponašati kao socijalne ustanove, a i sami su pogođeni pljačkaškim instrumentima države na svim razinama kao što je primjerice plaćanje PDV-a unaprijed prije prodaje robe ili usluge servisa, a banke bi trebale ispasti veliki spasitelji i zaslužiti pljesak neznalica. Što se tiče HG Spota on je treba ostati lanac elektroničkom robom. Kad su počeli svaštariti i prodavati frižidere i mlince za kavu taj izvrstan lanac elektronike prostituirao je svoje prvotne vrijednosti i doživio kraj.

odeš u dućan i uzmeš kruh i platiš 7,0 kn
tako sve od a-ž
a jedino kada si privatnik nemoraju ti platiti , kada tražiš svoje novce ti si kriminalac i ometaš njegovu privatnost i prijetiš…………………………………………………..
jedno veliko SRANJE I nesređenost u državi

DAFFY

HG Spot je bio prosjecno uspjesan trgovacki lanac bez suvisle strategije, sa lose odabranim fransiznim partnerima (izvarali HG Spor – primjerice u Osijeku!) u siromasnoj zemlji u kojoj su ljudi kupovali na kredit. Onog momenta kad je prestala kreditna ekspanzija sudbina HG Spota je bila zapecacena, naravno uz nesposobni management. Dugokosi prorok (Prpic) je za svoju neuspjelu intervenciju bio super dobro placen. Rezultati se vide. Smijesno mi je da vjerovnici (banke u prvom redu) neznaju kada je turnaround neke firme moguc a kada ne. HG Spot se moglo spasiti jedino da ga preuzme veca i uspjesnija firma u istoj bransi. Prpic nije imao ni znanje ni volje za to, a nije ni mogao kad je devastacija firme dosegnula razmjere da su njega pozvali natrag. Serija pogresnih odluka u bezveznoj bransi koja je pretrpila silni udar recesije je morao zavrsiti ovako. Steta…Hrvatska ce cekati strane retailere konzumentske elektronike. MediaMarkt, Dixons, put vam je otvoren!

BigBoffin

Kamo sreće da se i druge Zombi firme likvidiraju s tržišta, ovako te strah da ne naletiš na takvo što pa su svi u strahu što se tiče poslovanja.

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

New Report

Close