Sanadera vidi kao Al Caponea. A sebe?

Naslovnica Forum Komentari članaka Sanadera vidi kao Al Caponea. A sebe?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

dobro je i napravio. zar ocekujemo od jednog covjeka ili nekolicine njih da mijenjaju stvari. novinarko, obratite se HDZ-u i tamo trazite problem. U moralnom drustvu lako je biti drzavni odvjetnik. Jel bi se vi tek tako upustili u proces protiv par ljudi koji su zavrsili iza resetaka?

Kako čovjek da hapsi ljude koji ga mogu smijeniti s tog istog položaja, treba promjeniti zakon da o radu državnog odvjetništva i postavljanju istog bira sabor 2/3 većinom a ne stranka koja je na vlasti i koja ima većinu u saboru i koja krade pa kad netko pokuša nešto protiv nje oni lijepo smijene čovjeka s dužnosti državnog odjvetnika.

Novinarko, vrlo površna analiza s kojom se većina čitatelja neće složiti. Glavni državni odvjetnik jednostavno je morao biti mudar da preživi i dođe u situaciju kada će mu ruke biti sasvim odriješene. Naravno da tako nije trebalo biti jer to je anomalija vrlo nesavršenog sistema.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

KONAČNO ODLIČAN KOMENTAR! BRAVO!

pun mi je klinac suftova koji cuce u svojoj visoko placenoj fotelji i fingiraju da rade posao, a zapravo stite guzicu vecim ribama od sebe!

da li je jaca kriva sto prije 5 godina nije prokazala sanadera? da, kriva je!
da li šeks kriv sto prije 5 godina nije prokazao sanadera? da, kriv je!
da li hebrang kriv sto prije 5 godina nije prokazao sanadera? da, kriv je!
da li su svi clanovi "stare vlade" krivi sto prije 5 godina nisu prokazali sanadera? ma jesu, krivi su!
a da li bajic kriv sto prije 5 godina nije optuzio sanadera? da, i on je kriv!

sve je to ista skupina povezanih osoba koja su u najmanju ruku pocinila djela opisana u KZ cl299-301 (do tri godine prdekane), a osobno sam uvjeren da je 333.2 (vlada) ili 333.4 (puleni poput bajica) dobra pocetna kvalifikacija

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Sve gadove staviti doživotno iza rešetaka i to na čelu s Bajićem.

New Report

Close