FOTO: Siemens proslavio 130 godina u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 24. rujan 2016. u 10:22
FOTO: Press

Velikih 130 godina Siemensa u Hrvatskoj obilježeno je sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti u društvu četiristotinjak poslovnih partnera i suradnika ovog predvodnika na području elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Bila je to prilika da se proslavi i dvjestoti rođendan utemeljitelja tvrtke – Wernera von Siemensa – čovjeka čije su vizije, inovacije i poduzetnički duh pomogli stvoriti globalnu kompaniju koja danas posluje u više od 200 zemalja svijeta.

Na početku događanja, na kojem su se slavili uspjeh i ingenioznost, uzvanicima su se obratili izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Marko Jurčić te Mladen Fogec, predsjednik Uprave Siemensa Hrvatska, koji je tom prilikom istaknuo: “U ovom dugom razdoblju partnerstvo Siemensa i domaćeg gospodarstva iznjedrilo je mnogo uspješnih projekata te rezultiralo novim vrijednostima za naše korisnike, pojedince i društvo u cjelini. Na to smo posebno ponosni, ali i na naš put od inventivnosti do ingenioznosti. Upravo taj pojam najbolje dočarava to što nas u Siemensu pokreće.”

Tijekom večeri gosti su uživali u interpretacijama glazbenih umjetnika, a pažnju je privlačila i prigodna interaktivna izložba Siemensove opreme, koja je za cilj imala prikazati novi koncept Ingenuity for life. On označava spoj tehnologije i svrhe te utjelovljuje Siemensove vrijednosti: znanje, inovacije, pouzdanost i odgovornost.

U Siemensu Hrvatska ovom su prigodom pokazali da su odlučni i nadalje pomagati hrvatskom društvu, tvrtkama i ljudima da žive bolje koristeći njihova inteligentna, pouzdana i energetski učinkovita rješenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close