Nakon godinu dana suradnje i testiranja riječki brand Surf'n'Fries u novom prostoru na Korzu u Rijeci predstavio je SURFFRY tehnologiju s kojom radi pomfrit bez kapi ulja, priopćeno je iz tvrtke.
Nova SURFFRY tehnologija koristi vlagu iz krumpira te vrući zrak koji na 250 stupnjeva u par minuta pripremi krumpiriće bez korištenja kapi ulja. SURFFRY tehnologija je u potpunosti digitalizirana te se strojem upravlja putem touchscreena. Također, stroj je automatiziran po pitanju čišćenja koje se odvija automatski na dnevnoj bazi, a ima i programe koji vrlo precizno definiraju trajanje pripreme krumpirića. Tehnologija je razvijena u suradnji sa skandinavskom tvrtkom koja se dugogodišnje bavila proizvodnjom pizza peći. Zanimljivo je za reći kako je riječki Surf'n'Fries prvi koncept na svijetu koji radi isključivo na ovoj tehnologiji, stoji u priopćenju Surf'n'Friesa.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Svaka čast! Samo naprijed! [emo_palacg]
Trebali bi u Zagreb gdje u centru za divno čudo nema jake konkurencije fast foodova nego samo pekare i McD Jurisiceva…nema čak ni KFC. Rijeka ima fast foodova na svakom uglu
Uključite se u raspravu