Podravkinim radnicima uz plaću dodatnih 3.000 kuna, u 2019. im je uz plaću isplaćeno više od 10.000 kn dodataka

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2019. u 10:08
FOTO: Press

Radnicima Grupe Podravka Hrvatska u prosincu će pored već isplaćenog dodatka na plaću za studeni u iznosu od 1.500 kuna biti dodatno isplaćeno 1.500 kuna neto u novcu jednokratne nagrade, za što će Podravka izdvojiti ukupno 13,2 milijuna kuna, objavili su u četvrtak iz te kompanije.

"Iznimno nas veseli da smo, uz isplate jednokratnih nagrada našim radnicima za ostvarenje uspješnih poslovnih rezultata, od početka ove godine uveli dodatne mjere stimulacije poput povećanja osnovica plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u treći mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice", istaknuo je predsjednik Uprave Marin Pucar napominjući kako vjeruje da će kompanija nastaviti s pozitivnim trendovima poslovanja što će se odraziti kroz daljnje poboljšanje statusa radnika.

Iz Podravke napominju i kako su pozitivni trendovi poslovanja u 2018. nastavljeni i u 2019. godini, stoga je, u skladu s poslovnim ostvarenjima, Podravka značajno poboljšala i materijalna prava svojih radnika.

Radnicima Podravke ove je godine pored plaće na ime raznih dodataka isplaćeno prosječno 10.100 kuna neto te im je u treći dobrovoljni mirovinski fond po izboru radnika uplaćeno dodatnih 1.000 kuna neto, navodi se u priopćenju.

Isplatom nagrada i dodataka na plaću Uprava Podravke, kako ističu, želi zahvaliti na zalaganju i trudu svim radnicima koji svakodnevno daju svoj doprinos rastu i razvoju kompanije, ostvarujući tako uspjehe na domaćim i brojnim inozemnim tržištima.

Komentirajte prvi

New Report

Close