PharmaS u manje od godinu dana lansirao treći bezreceptni lijek

Autor: Marija Crnjak , 03. studeni 2014. u 22:00
Pharmasov tim: Zoja Žuvela, Tomislav Maričević i Dina Štern

Dormirin sljedeći mjesec i u BiH te Srbiji.

Farmaceutska kompanija Luke Rajića PharmaS lansirala je Dormirin, treći proizvod iz linije bezreceptnih lijekova za bolji san, objavila je tvrtka.

Dormirin se već može naći u ljekarnama u Hrvatskoj, a sljedeći mjesec može ga se očekivati u BiH te odmah potom u Srbiji."U manje od godinu dana uspjeli smo razviti i lansirati čak tri inovativna proizvoda. Prilikom njihova razvoja primijenili smo sličan koncept baziran na jedinstvenoj formuli i prirodnim sastojcima, a sudeći po rezultatima PROBalansa i Femipause, tržište u Hrvatskoj i regiji odlično reagira. Do kraja godine iz naše će tvornice izaći 200.000 kutija PROBalansa, što je izvrstan rezultat za prvu godinu, dok je Femipause već nakon mjesec dana izbio na prvo mjesto u kategoriji i na svim tržištima gdje se pojavio vrlo je brzo postao prepoznatljiv.

Od Dormirina očekujemo nastavak dobrih rezultata njegovih prethodnika, kao i da postane prepoznatljivi izvozni proizvod", rekao je direktor CHC-a Tomislav Maričević te dodao da do kraja godine očekuju lansiranje još jednog branda u kategoriji reguliranja probavnih smetnji. Novi proizvod će se proizvoditi u tvornici u Popovači. U PharmaSu ističu da nastavljaju s dualnim načinom poslovanja jer se uz razvoj bezreceptnih proizvoda nastavlja s plasmanom generičkih lijekova na recept na tržišta u regiji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close