Nova kadroviranja u Agrokorovim poljoprivrednim kompanijama

Autor: Božica Babić , 23. studeni 2015. u 13:04
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Sadašnji predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić odlazi pak na funkciju izvršnog direktora Agrokora za regiju Slavoniju i Baranju, izvijestili su danas iz sjedišta koncerna Agrokor.

Davor Bošnjaković, dosadašnji član Uprave Belja za industriju i direktor Vupika od 1. prosinca preuzima poziciju predsjednika Uprave Belja dok će na taj isti dan direktor Vupika postati Goran Miličević, dosadašnji rukovoditelj vinogradarstva i vinarstva. Sadašnji predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić odlazi pak na funkciju izvršnog direktora Agrokora za regiju Slavoniju i Baranju, izvijestili su danas iz sjedišta koncerna Agrokor.

Poljoprivredne kompanije, ističu ovom prigodom u Agrokoru, baza su sljedivosti proizvodnje cjelokupnog sustava koncerna, stoga su u posljednjih nekoliko godina uložena značajna financijska sredstva u modernizaciju, nove tehnologije te u edukaciju zaposlenika. Kako bi se što uspješnije ostvarili svi zacrtani ciljevi daljnjeg unapređenja poslovanja i praćenja noviteta u segmentu poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije, odlučili su kažu u Agrokoru, dodatno ojačati rukovodne timove u dvije kompanije, Belju i Vupiku.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Rekao je Roglić da on ne bi ulazio u taj biznis.

New Report

Close