Kupnjom u Konzumu do prilike za osvajanje Eurojackpota

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2013. u 13:01
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ovoga petka, 01. veljače do 17 sati, u svim Konzumovim prodavaonicama kupci će za kupnju iznad 200 kuna na poklon od Konzuma dobiti i jednu kombinaciju za međunarodnu lutrijsku igru Eurojackpot u vrijednosti od 15 kuna, priopćili su iz tvrtke.

Ovoga petka, 01. veljače do 17 sati, u svim Konzumovim prodavaonicama kupci će za kupnju iznad 200 kuna na poklon od Konzuma dobiti i jednu kombinaciju za međunarodnu lutrijsku igru Eurojackpot u vrijednosti od 15 kuna, priopćili su iz tvrtke.

"Na takav način Konzum će svojim kupcima omogućiti direktno sudjelovanje u jednoj od najbogatijih lutrijskih igara na svijetu te mogućnost osvajanja Eurojackpota u vrijednosti od minimalno 75 milijuna kuna, što je ujedno i najveći iznos nagrade u povijesti lutrijskih igara u Hrvatskoj. Samo u prošlom tjednu izvlačenja Eurojackpota osvojen je Jackpot od 30 milijuna eura koji je otišao u Finsku te 2 dobitka od 300.000 eura koja su osvojili igrači iz Njemačke. Brojevi u igri Eurojackpota izvlače se od ožujka 2012. godine, a do sada su sretni dobitnici ove lutrijske nagradne igre osvojili više od 200 milijuna eura.  Sutrašnje izvlačenje Eurojackpota prvo je u kojem uz 240 milijuna igrača iz 14 europskih zemalja mogu sudjelovati i igrači iz Hrvatske. Tim povodom Konzum će kao partner Hrvatske Lutrije u prodaji lutrijskih igara nagrađivati svoje kupce te ih na najbolji način upoznati s ovom novom uslugom koju nudi u svojim prodajnim mjestima", stoji u priopćenju.

Konzum je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo mogućnost kupnje lutrijskih usluga na svojim blagajnama. Osim mogućnosti sudjelovanja u novoj lutrijskoj igri Eurojackpot, Konzum nudi i ostale redovne lutrijske igre Hrvatske lutrije kao što su; Loto 7/39, Loto 6/45, Bingo, Keno. Mogućnost igranja ima svaki kupac koji dolaskom na blagajnu može odabrati željenu vrstu igre i iznos za koji želi igrati. Kupac pritom odabire jedan od ponuđenih paketa koji podrazumijevaju različite kombinacije svake igre,a  svaki paket je označen točnim iznosom u kunama. Većina ponuđenih opcija uz osnovnu igru (npr. Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo) ima uključenu i dodatnu igru (npr. Super7, Joker, TV Bingo! plus), a igrač ne treba ispunjavati listiće budući da sustav sam generira slučajne brojeve uz korištenje informatičkog sustava Hrvatske lutrije. Konzum je uvođenjem najnovije lutrijske usluge Eurojackpota napravio dodatan iskorak u ponudi inovativnih usluga za svoje kupce. Na takav način ova nova usluga kao i sve ostale  omiljene igre Hrvatske lutrije, bit će još dostupnije svim korisnicima kroz raširenu Konzumovu prodajnu mrežu.

Komentirajte prvi

New Report

Close