Ježina ušao u Upravu Vipneta

Autor: Ksenija Kale , 29. travanj 2012. u 22:00

Bivši predsjednik Uprave B.neta u Upravi Vipneta zadužen je za multimediju i fiksni pristup

Vipnet će se u sljedećih nekoliko mjeseci spojiti s B.netom, a Adrian Ježina, dosadašnji predsjednik Uprave B.neta, postaje novi, četvrti član proširene Uprave Vipneta, zadužen za novoosnovani Vipnetov Sektor multimedije i fiksnog pristupa. To je krajem prošloga tjedna istaknuo Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta. Ježina napominje da spajanje s Vipnetom ne znači gašenje B.neta.

“Ponosan sam na prepoznatljivost i uspjeh B.neta na tržištu, što je rezultat truda svih B.netovih zaposlenika. Ovo je logičan korak u nastavku razvoja poslovanja. S obzirom da su i Vipnet i B.net ponajbolje tvrtke u svojim segmentima poslovanja, siguran sam da ćemo postati najbolja konvergentna tvrtka na tržištu”, naglašava Ježina. Tom je prilikom Ježina zajedno s Pejkovićem te Mariom Cvitkovićem, članom Uprave i glavnim direktorom za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta predstavio novu uslugu Vip TV. “Sinergija Vipneta i B.neta te predstavljanje Vip TV usluge daju Vipnetu novu tržišnu snagu. Naši će korisnici moći uživati u svim prednostima Vip TV digitalne televizije s najviše SD i HD programa na tržištu, te naprednih funkcionalnosti kao što su multivizija, pauza, propustili ste, zakasnili ste, dok će na lokalnu snimalicu moći snimati željeni sadržaj”, istaknuo je Pejković.Vip TV, koja će korisnicima biti komercijalno dostupna od 15. svibnja, usluga je digitalne televizije visoke kvalitete, temelji se na tehnologiji predviđenoj za televiziju uz velike brzine prijenosa podataka. Uz osnovni paket u ponudi će biti tematski paketi, premium i HD paketi s više od 190 programa najpopularnijih i najtraženijih sadržaja.U Vipnetu napominju da će 5play Kombi paketi biti dostupni već od 285 kuna mjesečno, a korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca imat će posebnu pogodnost kupnje LG TV uređaja za jednu kunu. Uz sve funkcionalnosti već dostupne na tržištu, poput multivizije, karaoka, videoteke i videokluba, funkcije propustili ste koja omogućava gledanje emisije s vremenskim odmakom te zakasnili ste, za naknadno gledanje propuštenog sadržaja, Vip TV će uz mrežnu, korisnicima nuditi i lokalnu snimalicu kapaciteta 60 do 150 GB. Korisnici će svoje kombi pakete, sad i s Vip TV uslugom i dalje prilagođavati vlastitim potrebama te jedini na tržištu primati jedinstveni račun s transparentno prikazanim svim uslugama i kupljenim sadržajima.

Širenje portfelja

B.net platili 93 milijuna eura
Telekomunikacijska tvrtka Vipnet je preuzimanje najvećeg hrvatskog kabelskog operatora B.neta dogovorila u lipnju prošle godine. Vipnet je time stekao 100 posto vlasništva u B.netu. Ukupna operativna vrijednost dogovorene transakcije uključujući i preuzimanje ukupnog duga iznosila je ukupno 93 milijuna eura, odnosno oko 690 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close