IN TIME povećao poslovanje sa zemljama EU za više od 50 posto

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2013. u 12:05
Press foto

Od ulaska Republike Hrvatske u EU broj pošiljaka iz zemalja Unije prema Hrvatskoj u domaćoj kurirskoj tvrtki IN TIME povećao se za više od 50 posto.

Od ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju broj pošiljaka iz zemalja Unije prema Hrvatskoj u domaćoj kurirskoj tvrtki IN TIME povećao se za više od 50 posto. U posljednjih nešto više od tri mjeseca, pojačana distribucija iz Europske unije prema Hrvatskoj događa se prvenstveno zbog naglog porasta kupnje putem interneta odnosno ukidanja carina, priopćili su iz IN TIME-a.

„Kao regionalni lider, osim kurirskih usluga, pružamo i logističke usluge te usluge skladištenja što su tvrtke koje se bave međunarodnom trgovinom posredstvom interneta prepoznale kao našu komparativnu prednost. Kako se radi o specijaliziranim trgovinama koje kupcima nude uzak spektar proizvoda, to konkretno znači da za njih skladištimo robu koju potom distribuiramo nakon što njihova internet trgovina primi narudžbu i nama proslijedi ime i adresu kupca. Poslovnim partnerima to garantira niže troškove dostave, a krajnjem kupcu bržu dostavu, koja unutar zemlje iznosi 24 sata.“ rekao je Goran Gašparić, voditelj prodaje i marketinga IN TIME-a.

Kako bi zadovoljili sve veću potražnju za ovom jedinstvenom uslugom, IN TIME vlastitim sredstvima u Buzinu proširuje postojeći logistički centar i gradi dodatna skladišta površine 1500 metara četvornih, a predviđa se kako bi gradnja trebala biti gotova u siječnju nakon čega će se kapaciteti skladištenja povećati za 45 posto što će otvoriti mogućnosti za nove suradnje, ističe se u priopćenju..

IN TIME u Hrvatskoj broji ukupno 10 poslovnica, 160 djelatnika, 80 vozila, vlastito carinsko skladište i distributivni centar, a kao rezultat širenja tvrtke kroz više od 20 godina osnovana su predstavništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji. IN TIME je od samog osnutka tvrtke agent za međunarodnu kurirsku službu TNT Global Express, Logistics & Mail.

Komentirajte prvi

New Report

Close