IGH-u nadzor za aglomeraciju Rijeka vrijedan 45,68 milijuna kuna

Foto: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Institut IGH potpisao je ugovore o uslugama nadzora nad radovima koji se izvode u okviru projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka".

Oba ugovora sufinanciraju se sredstvima EU u okviru Operativnog programa za konkurentnost i koheziju 2014.-2020.

Ugovor o uslugama nadzora nad radovima izgradnje sustava odvodnje Institut IGH provodit će u okviru zajednice ponuditelja koju još čine i Eptisa Adria, Flum-ing i Projekt Nova Gorica, a riječ je o ugovoru vrijednosti 23,7 milijuna kuna bez PDV-a. Rok izvršenja iznosi 65 mjeseci,a svrha je Ugovora pridonijeti kvalitetnoj i pravovremenoj provedbi investicijskih mjera izgradnje sustava odvodnje i vodoopskrbe kroz stručni nadzor gradnje.

Ugovor o uslugama nadzora nad projektiranjem i izgradnjom uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Rijeka IGH će odraditi zajedno s poduzećima Eptisa Adria i Projekt Nova Gorica, a njegova je vrijednost 21,98 milijuna kuna bez PDV-a, s rokom izvršenja 50 mjeseci. Svrha je tog Ugovora pridonijeti kvalitetnoj i pravovremenoj provedbi investicijskih mjera izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda kroz stručni nadzor, za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Rijeci, kapaciteta 200.000 ES, II. stupnja pročišćavanja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve