Franck dobio najvišu razinu usklađenosti s IFS Food standardom

Autor: Poslovni.hr , 13. lipanj 2017. u 16:26
Foto: Franck

International Featured Standard Food je međunarodna norma koju su 2002. godine pokrenuli njemački maloprodajni lanci

U Francku je uspješno završen certifikacijski audit u skladu s međunarodno priznatim IFS Food standardom, a kompanija je tako osigurala IFS certifikat s najvišom mogućom razinom usklađenosti.

Franck je prošle godine, prilikom inicijalnog procesa certifikacije za IFS Food dobio najvišu razinu usklađenosti, a ove je godine taj najviši nivo izvrsnosti dodatno potvrdio. Uvidom u cjelokupnu dokumentaciju sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane, proizvodnim procesom i mjerama za analizu poboljšanja, auditori certifikacijske kuće Det Norske Veritas (DNV) Franckov sustav su ocijenili najvišom mogućom ocjenom tzv. „higher level“.

„IFS certifikat znači stabilnost zajamčene razine kvalitete i sigurnosti prehrambenih proizvoda privatnih robnih marki. Ovime Franck još jednom potvrđuje izvrsnost proizvodnih procesa i visokih standarda kvalitete koji su u 125 godina postojanja kompanije oduvijek bili temelj poslovanja“ , istaknula je Zdenka Milinović Bujan, direktorica za osiguranje kvalitete.

International Featured Standard Food je međunarodna norma koju su 2002. godine pokrenuli njemački maloprodajni lanci, a kojom se jamči sigurnost i visoka razina kvalitete u proizvodnji prehrambenih proizvoda privatnih robnih marki trgovačkih lanaca.    

Komentirajte prvi

New Report

Close