Dva slavonska brenda udružili snage i izradili kolekciju limitiranih Startasica

Foto: Luana Muškić i Tea Sorko Foto: Luana Muškić i Tea Sorko

Mladi kreativci iz Vinkovaca uspjeli su na hrvatsku modnu scenu pustiti dvije kolekcije s majicama kratkih i dugih rukava te platnenih torbi.

Kada spojite simpatične ilustracije ljenjivaca i popularne tenisice koje su završile na stranicama američkog Vogue magazina, dobit ćete proizvod za kojim će poludjeti publika iz cijelog svijeta. Nove Startasice, s motivom ovih zanimljivih životinja, rezultat su suradnje dva slavonska brenda. Sugar Ants i Borovo udružili su snage i izradili kolekciju limitiranih Startasica.

Kako piše Večernji list, ova suradnja savršeno se uklopila u kratki portfolio mladog brenda iz Vinkovaca. Kroz svoje kolekcije Sugar Ants tim brzo je stekao simpatije među publikom streetwear odjeće i ljubiteljima životinja. Mladi kreativci iz Vinkovaca uspjeli su na hrvatsku modnu scenu pustiti dvije kolekcije s majicama kratkih i dugih rukava te platnenih torbi. 

Svaka je  kolekcija nosila određenu poruku, a kako su obje uspješno našle put prema publici iz cijele Hrvatske, ali i šire, povezivanje s Borovom i izrada tenisica sa Sugar Ants motivom ljenjivaca bila je samo pitanje vremena. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!