Donijeli nesvakidašnju poslovnu odluku: S tržišta potpuno povukli popularno piće, a ostatak uništili

Autor: Poslovni.hr , 26. studeni 2019. u 14:54
Foto: Radman's Drink

Na ovaj se način želimo jasno pozicionirati kao brend koji stvara nove zdrave trendove”, istaknuo je čelni čovjek tvrtke.

Tvrtka Radman's Drink, proizvođač low calorie napitaka, ovih dana donijela je nesvakidašnju poslovnu odluku. Naime, uslijed sve više podataka o štetnosti energetskih pića po zdravlje ljudi, odlučili su potpuno povući iz prodaje, proizvodnje i s tržišta, sva svoja energetska pića, piše Večernji list.

„Da, nesvakidašnji potez svakako, međutim jednostavno je došao trenutak kada smo u potpunosti trebali predodrediti smjer naše tvrtke i naših proizvoda. Sve preostale količine energetskih pića na skladištu odlučili smo uništiti jer želimo ostati tvrtka koja brine o zdravlju naših kupaca. Na ovaj se način želimo jasno pozicionirati kao brend koji stvara nove zdrave trendove”, istaknuo je čelni čovjek Radman's Drink tvrtke.

Tvrtka Radman's Drink, prateći trendove, u startu je ponudila zdravu varijantu svojim kupcima. Bave se proizvodnjom napitaka raznih okusa koji umjesto klasičnog šećera, poznatog uništavača zdravlja, u sebi imaju prirodne zaslađivače poput steviol glikozida. Sve arome su prirodne, a sokovi ne sadržavaju nikakve konzervanse. Osim spomenutih napitaka smanjenih kalorija, Radman's Drink nude i prirodnu izvorsku vodu iz Alpi visokog ph faktora od 8,2 koja je puna dobrih minerala, kalcija, magnezija i kalija. Dodatna posebnost je ekološka osviještenost, obzirom da su sva pića pakirana u limenke (te pasterizirana), a ne u plastične boce.

„Zdravlje je iznad profita. Naši proizvodi su svi low calorie, pazimo na svaki detalj kako bismo u potpunosti ponudili proizvod koji je ukusan i – zdrav. Iako energetska pića bilježe veliki porast prodaje, mi smo ipak odlučili odreći se takvog profita. Ne želimo se uklopiti u nikakve tzv. „poslovne standarde“, ako su ti standardi suprotni onome u što vjerujemo. A vjerujemo da je zdravlje ljudi najvažnije“, zaključio je Radman.

Komentirajte prvi

New Report

Close