Dioničare zvali na zabavu preko ZSE-a

Autor: Suzana Varošanec , 19. prosinac 2013. u 21:59
Ilustracija / Thinkstock

Obavijest Industrogradnja Grupe od 18. prosinca kojom su dioničari preko Zagrebačke burze pozvani na sastanak u sjedište društva zapravo je poziv za božićni domjenak!

Obavijest Industrogradnja Grupe od 18. prosinca kojom su dioničari preko Zagrebačke burze pozvani na sastanak u petak u sjedište društva zapravo je poziv za božićni domjenak! Tradicionalni je to poziv, kako se ispostavilo, postojećim i potencijalnim investitorima za jednu uobičajenu “čašicu” razgovora na kraju poslovne godine. Naime, tvrtka ih na isti način već nekoliko godina obaviještava o domjenku. A zanimljiv je moment i razlog zašto je poziv “umotan”, te što to još nije zabilježeno.

Navodno zbog pravila Zagrebačke burze, otvoreni poziv za druženje s Upravom na njezinoj internetskoj stranici ne bi bio objavljen. Takvo smo objašnjenje dobili iz izvora bliskih Upravi tvrtke, domaćina okupljanja, a zbog originalnog poziva za sastanak “na kojem će Uprava upoznati dioničare sa stanjem društva” telefon je ipak više puta zazvonio. 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Vi koji idete, ponesite si svaki po vrećicu čvaraka u džepu. Za svaki slučaj.

a ja sam mislio da su našli strateškog partnera iz emirata ili katra.oni vole graditi visoke zgrade koje poslije zjape prazne.možda im bivši doživotni presidente meske dovede neke svoje iz nesvrstanih.

Ima se, meže se.Sad kad još 6000 komada dodje na prodaju bice i za uskrsni domjenak.

Dragi moji dioničari ovo je sve što je ostalo od firmice pa malo popapajte sendvić s parizerom i popite sokića A SVE DRUGO ZABORAVITE!!! Drugo papala maca![emo_namigusa]

New Report

Close