Član Uprave Combisa Mladen Gregović podnio ostavku

Autor: Poslovni.hr , 28. siječanj 2020. u 11:16
Foto: Press

Član uprave i glavni direktor za operacije nastavlja karijeru izvan kompanije.

Član Uprave regionalne ICT tvrtke Combis i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine.

"Zadovoljan sam vremenom provedenim u Combisu kroz koje sam nastojao pružiti svoj profesionalni maksimum, upoznao izuzetan broj stručnjaka te imao priliku pratiti razvoj impozantnih projekata", rekao je Gregović.

Prije dolaska u Combis, Mladen Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte.

Član uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat zahvalio je Gregoviću na suradnji i doprinosu u poslovnoj transformaciji Combisa i zaželio mu sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.

Gregović je završio Fakultet Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, posjeduje brojne renomirane certifikate, iskustvo u upravljanju te stručno znanje procesa financijske i IT industrije. Više od deset godina bio je izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa imenovan je 2016. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close