AD Plastiku novi poslovi za Ford, PSA, Renault i VW

Autor: Marija Brnić , 06. studeni 2017. u 22:00
Osigurali nove narudžbe/Igor Kralj/PIXSELL

Solinskoj tvrtki ugovori donose još 22 milijuna eura.

Solinski AD Plastik u knjigu narudžbi unio je nove ugovore za četiri velika proizvođača automobila, koji bi mu, prema informaciji objavljenoj na Zagrebačkoj burzi, u narednom razdoblju trebali donijeti ukupno 22,2 milijuna eura prihoda. 

Za više vozila PSA Grupe (Peugeot i Citroën) proizvodit će tako zaštitnike remena PHEV, a početak realizacije se očekuje u kolovozu 2019., dok će već koncem ove godine istoj grupaciji početi izrađivati vodilice, mobilne i fiksne ruhovate.

S Fordom će Ad Plastik surađivati na proizvodnji unutrašnjih obloga blatobrana za njihov Ford Mondeo, a suradnja je na ovom poslu dogovorena na pet godina, počeviši od 2019. Ruska tvrtka našeg proizvođača plastičnih komponenti za automobile AD Plastik Togliatti za Renault Logan, Sandero i X-ray će kroz četiri godine proizvoditi brizgane zaštitnike podvozja, a planiran je početak radova krajem 2018., dok će za vozilo Ford Kuga serijski proizvoditi brizgane dijelove za interijere, za što je početak dogovoren u 2020.

AD Plastik Kaluga u Rusiji dogovorio je proizvodnju brizganih nosača hladnjaka za VW Polo i Škodu Rapid. Početak serijske proizvodnje na ovom poslu predviđen je za kraj 2019. a suradnja na projektu prema ugovoru bi trebala trajati pet godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close