AD Plastiku 19,6 milijuna kuna bespovratno iz EU fondova

Autor: Poslovni.hr/H , 20. svibanj 2017. u 08:45
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Solinski AD Plastik dobio je 19,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz europskih fondova za realizaciju projekta razvoja nove tehnologije bojenja interijera, koja bi trebala biti jedan od generatora rasta prodaje u srednjem roku.

Kako je objavljeno iz te kompanije za proizvodnju automobilskih dijelova, u petak je potpisan ugovor o dodjeli 19,63 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u razdoblju od 2014. do 2020. godine između Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, HAMAG-a i AD Plastika d.d.

 Novac je dodijeljen za projekt "Pilot linija bojanja za industrijska istraživanja, razvoj i inovacije", ukupne vrijednosti nešto iznad 74 milijuna kuna, a roka provedbe donajviše 48 mjeseci.

Projekt će omogućiti razvoj nove tehnologije bojenja interijera unutar AD Plastik Grupe, koja će biti jedan od generatora rasta prodaje u srednjoročnom razdoblju, navodi se u priopćenju AD Plastika.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Svatko tko si da truda moze naci CV clanova uprave HAMAGa. Evo high ligjts: vodio muzej u Cakovcu, bio direktor zracne luke Vakovec (ukupni prihod aerodroma 60.000kn/godina, znatno manje od uhljebove godisnje place), vodio HDZ mladez Cakovca, bila tajnica vlana uprave Hypo leasinga, bio maneken (? na youtube-u postoji besmrtni sopot gdje maneken-clan uprave lize King sladoled)…..uglavnom strucna i kadrovska mizerija

New Report

Close