AD Plastik širi posao za VW Grupu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. siječanj 2017. u 14:09
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

“Ukupni predviđeni godišnji prihodi od navedenih nominacija na razini AD Plastik Grupe su oko 750 tisuća eura”, ističu iz AD Plastika.

AD Plastik širi posao za VW Grupu pa će tako proizvoditi setove unutarnjih strugača stakla za vozilo Audi Q3 i prednje obloge blatobrana za VW Tiguan, od čega se na razini AD Plastik Grupe očekuje ukupni godišnji prihod od oko 750 tisuća eura, izvijestili su u utorak iz solinske tvrtke. 

Kako se navodi u priopćenju, AD Plastik je osvojio nominacije za proizvodnju setova unutarnjih strugača stakla za vozilo Audi Q3, koje će proizvoditi u pogonu u Solinu, te za proizvodnju prednjih obloga blatobrana za VW Tiguan, koje će se proizvoditi u tvornici AD Plastika u Kalugi u Rusiji.

"Ukupni predviđeni godišnji prihodi od navedenih nominacija na razini AD Plastik Grupe su oko 750 tisuća eura", ističu iz AD Plastika.

Unutarnji strugač stakla za Audi Q3 proizvodit će se u pogonu ekstruzije u Solinu, a početak proizvodnje planiran je u rujnu 2018. godine. Predviđeno trajanje projekta je sedam godina, a planirana je proizvodnja 140 tisuća vozila godišnje.

Prednje obloge blatobrana za VW Tiguan proizvodit će se u tvornici AD Plastika u Kalugi u Rusiji, a početak proizvodnje najavljen je za veljaču 2018. godine. Predviđeno trajanje projekta je četiri godine, a planirane godišnje količine su 22 tisuće vozila, navodi se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close