AD Plastik najbolji izvoznik u Sloveniju

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2017. u 12:25
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Slovenija je iznimno značajno tržište za naše poslovanje jer se tamo nalazi tvornica Revoz (Renault), jedan od naših najvećih kupaca.

Danas je u Zagrebu održana svečana dodjela nagrada Zlatni ključ u sklopu programa 12. Konvencije hrvatskih izvoznika. AD Plastik dobio je Zlatni ključ u kategoriji Najbolji izvoznik u Sloveniju u 2016. godini, a bio je nominiran u još dvije kategorije i to u kategoriji najbolji izvoznik u Francusku i najinovativniji izvoznik u 2016. godini.

U ime AD Plastik Grupe nagradu je preuzeo predsjednik Uprave Marinko Došen koji je tim povodom izjavio: „Već nekoliko godina zaredom dobitnici smo nagrade Zlatni ključ što nam je iznimna čast, što potvrđuje uspješnost našeg rada i kontinuiranog razvoja.

Slovenija je iznimno značajno tržište za naše poslovanje jer se tamo nalazi tvornica Revoz (Renault), jedan od naših najvećih kupaca. Možemo očekivati i daljnji rast izvoza u Sloveniju zbog novih poslova koji se temelje na dugogodiš- njem iskustvu, znanju i kvaliteti AD Plastik Grupe. Dobri i dugoročni odnosi koje gradimo s našim kupcima osnova su uspješne realizacije i rezultata koje ostvarujemo.” 

Komentirajte prvi

New Report

Close