Valamar imao 64,1 milijuna kuna prihoda

Autor: Marija Crnjak , 02. svibanj 2017. u 13:55
Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za razvoj Valamar Rivijere/Žarko Bašić/PIXSELL

Prvi kvartal bez Uskrsa.

Valamar Riviera u prvom je kvartalu 2017. ostvarila ukupne prihode u iznosu od 64,1 milijun kuna, od čega prihod od prodaje iznosi 28 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje su očekivano manji u odnosu na lani radi pomicanja datuma uskrsnih blagdana u drugo tromjesečje, te je većina turističkih objekata u prvom tromjesečju bila zatvorena, no bez toga bilježi se porast usporednih prihoda od prodaje.

U istom razdoblju vrijednost kompanije porasla je za 21% kao rezultat snažnog rasta poslovanja u proteklom razdoblju i pozitivnog očekivanja ulagača za naredno razdoblje, ističu u kompaniji.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Samo 61 MIL….? Pa, to je nekako malo……..prijavljuju oni sve ….ili se fakturira na neke druge
valamar tvrtkice ????

Iz kog si ti filma, zar je teško razumjeti gubitak u siječnju, veljači i ožujku, tisuće ljudi dobiva plaće + invest?
Firma se jeftino financira i visoko je profitabilna. Vjeruj mi na riječ, jer mi godinama sjeda dividenda.

http://valamar-riviera.com/hr/mediji/priopcenja-za-medije/valamar-ostvario-rekordne-prihode-u-2016-uz-snazan-rast-operativne-dobiti/
http://zse.hr/userdocsimages/financ/RIVP-fin2016-1Y-REV-K-HR.pdf

Dokle god su banke dioničari društva Valamar d.d. nema brige za društvo! Postoje i oni kvazi dioničari, kao što su dobavljači i izvođači radova koji kreditiraju društvo i svoja potraživanja reprogramiraju zato što je njima Valamar Zvijezda u poslovno tržišnim odnosima! Postoji još niz kvazi kreditora. Naime, nemoguće je objasniti: kako to da društvo posluje sa gubitcima i opstaje na tržištu!?

New Report

Close