Valamar, Atlantic i AD Plastik laureati Poslovnog

Autor: Tomislav Pili , 24. listopad 2019. u 22:00
M. Došen (AD Plastik), F. Močibob (Valamar) i I. Bračun (Atlantic) na dodjeli priznanja u Rovinju/ Goran Kovačić/PIXSELL

Naš list 10. put dodijelio priznanja kompanijama za najbolje odnose s investitorima na Burzi.

Valamar Riviera, Atlantic i AD Plastik ovogodišnji su dobitnici jubilarne 10. nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima dodijeljene na rovinjskoj konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije. 

Nagrada se dodjeljuje na temelju statističkih pokazatelja poštivanja Pravila burze kompanija uvrštenih na uređeno tržište te ankete među sudionicima tržišta kapitala.

Kako je naglasio glavni urednik Vladimir Nišević, još prije 10 godina Poslovni dnevnik dobro je detektirao da su odnosi s investitorima važna priča.  Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika preuzimajući treću nagradu rekao je da je toj kompaniji nagrada izuzetno važna jer dolazi od financijskih stručnjaka.

"Rezultati koje ostvarujemo dokaz su da smo na dobrom tragu", dodao je Došen. Ivana Bračun, voditeljica odnosa s investitorima drugonagrađenog Atlantica zahvalila je investicijskoj zajednici što niz godina prepoznaje napore kompanije u održavanju odnosa s investitorima.

"Trudit ćemo se i dalje postavljati standarde", kazala je Bračun. Prvonagrađeni i ove je godine turistička perjanica domaćeg tržišta, a Filip Močibob, voditelj financija i odnosa s investitorima Valamar Riviere, kazao je kako je višegodišnji motiv nagrade visoka razina transparentnosti.

  "Nadam se da ćemo sljedeće godine svjedočiti pozitivnom doprinosu tržištu kapitala", zaključio je Močibob. 

Komentirajte prvi

New Report

Close