Laureati su Atlantic, Valamar Riviera i HT

Autor: Tomislav Pili , 18. listopad 2018. u 21:59
Imaju najbolje odnose s investitorima na Zagrebačkoj burzi/Duško Marušić/PIXSELL

Nagrada je dodijeljena deveti put na rovinjskoj konferenciji Izazov promjene.

Atlantic, Valamar Riviera i Hrvatski telekom ovogodišnji su laureati Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima.

Nagrada je dodijeljena deveti put na rovinjskoj konferenciji Izazov promjene, a kako je naglasio glavni urednik Vladimir Nišević, Poslovni dnevnik smatra da je za kompanije održavanje kvalitetnih odnosa s investitorima izuzetno važno.

Uime HT-a treću nagradu je preuzeo Elvis Knežević, voditelj odnosa s investitorima koji je naglasio da mu je čast što je HT opet u ovom društvu.

Filip Močibob, voditelj financija i odnosa s investitorima Valamar Riviere je istaknuo da je Valamar u posljednje četiri godine uložio dvije milijarde kuna.

"Treći put stojimo u klubu nagrađenih, to nam je obveza da nastavimo promovirati dionicu", naglasio je Močibob. Ivana Barać, voditeljica odnosa s investitorima u Atlanticu, preuzimajući prvu nagradu je zahvalila svim kolegama koji "vrijedno rade kako bi poslovni rezultati bili prezentirani ulagačima".

"Jedna smo od prvih kompanija koja je implementirala visoke standarde korporativnog upravljanja", istaknula je Barać. Atlantic je trenutačno jedina kompanija čije su dionice uvrštene u Prime Market, elitnu kotaciju Zagrebačke burze koja zahtijeva povećanu razinu transparentnosti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close