VIDEO: Slavni redatelj pobjegao s pozornice nakon što mu se pokvario blesimetar

Autor: Agencija VLM , 07. siječanj 2014. u 09:52
Michael Bay (Reuters)

Samsungovo predstavljanje televizora bilo je obilježeno neobičnim incidentom.

Samsung je na sajmu elektronike CES u Las Vegasu predstavio prototip savitljivog televizora s ekranom od 85 inča koji korisnicima omogućuje da daljinski podešavaju zakrivljenost ekrana, javlja BBC. I LG je najavio fleksibilni zakrivljeni televizor, i to s ekranom od 77 inča, baziran na OLED-tehnologiji.

Samsung je također predstavio UHD-televizor s ekranom od 105 inča, najveći takav na svijetu. Ovaj televizor također ima zakrivljeni ekran, no krivulja se ne može podešavati.

Zakrivljeni televizor iste veličine, ali za razliku od ostalih izrađen u LCD-tehnologiji, najavio je i LG. U Las Vegasu je otkriveno da će ovaj 4K-televizor naziva 105UC9 imati astronomsku cijenu od 69.999 dolara, prenosi Mashable.

Samsungovo predstavljanje bilo je obilježeno i neobičnim incidentom. Slavni redatelj akcijskih filmova Michael Bay trebao je na pozornici s izvršnim potpredsjednikom američke podružnice Samsung Electronicsa Joeom Stinzianom porazgovarati o novim proizvodima. Međutim, nakon nekoliko rečenica pokvario mu se blesimetar, a Bay je samo odšetao s pozornice. Video je, naravno, ubrzo postao hit na internetu.

"Wow! Upravo sam se osramotio na CES-u", napisao je Bay na svom blogu, potvrđujući kako je blesimetar kriv za incident.

"Čini se nastupi uživo nisu baš za mene", zaključio je Bay.

Komentirajte prvi

New Report

Close