Pogled na plažu u Novom Vinodolskom četvrti na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2015. u 13:02
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar, a ovo ovo nisu prva priznanja za LiveCamCroatia.

Kamera u sustavu LiveCamCroatia u Novom Vinodolskom na visokom je četvrtom mjestu među top deset najboljih live stream kamera u svijetu. Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža na crikveničko vinodolskoj rivijeri, oduševio je ocjenjivački tim portala EarthCam, čiji su stručnjaci za video tehnologije radili izbor.

Kako piše Večernji list, EarthCam je inače najutjecajniji portal za web kamere u svijetu, koji posjetitelje broji u milijunima, a u konkurenciji je bio desetak tisuća kamera diljem svijeta.

Povrh toga, hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najzanimljivijih web kamera na svijetu u 2014. Konkurencija je bila izuzetno jaka pa su Novi Vinodolski nadmašile tek dvije kamere iz Sjedinjenih Američkih Država, koje koriste velike internetske resurse, te jedna poljska kamera. Na prvom je mjesttu  kamera koja snima Srebrno jezero u Michiganu, na drugom Canine klub spa u Minnesoti sa zaigranim psićima, a treće je mjesto zauzeo pogled na poljsku marinu Sopot.

Komentirajte prvi

New Report

Close