Normalizira se stanje u Osijeku nakon olujnog nevremena

Autor: Poslovni dnevnik , 12. svibanj 2013. u 21:59
Vatrogasci su imali pune ruke posla/PIX

Na otklanjanju šteta od preksinoć je angažirano 500 osoba, djelatnika Unikoma, Vodovoda, vatrogasci i ostale službe koje su radile cijelu noć.

Stanje u Osijeku jučer se normaliziralo nakon velikog olujnog nevremena praćenog tučom i grmljavinom koje je u subotu nanijelo velike štete.

Kako je poručio osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, na otklanjanju šteta od preksinoć je angažirano 500 osoba, djelatnika Unikoma, Vodovoda, vatrogasci i ostale službe koje su radile cijelu noć na otklanjanju šteta. "Očekujem da će do podne sve granje i ostalo biti uklonjeno s osječkih ulica i prometnica, rekao je i posebno zahvalio građanima koji su, kako je kazao, vrijedno radili na otklanjanju šteta od nevremena", rekao je Bubalo i istaknuo kako su vodostaji Drave i ostalih voda u porastu, što znači da će biti i dodatno veći broj komoraca. Olujno nevrijeme s velikom količinom kiše i tuču pogodilo je prekjučer Osijek i trajalo s velikim intenzitetom sat vremena, a u samo deset minuta palo više od 28 litara kiše po četvornom metru.

Komentirajte prvi

New Report

Close