'Jede se bakalar, pleše na najjače': DJ-a Emila slušali premijer, guverner...

Foto: Pepermint (http://www.pepermint-zagreb.com) Foto: Pepermint (http://www.pepermint-zagreb.com)

Osim Milanovića u zagrebačkom klubu Pepermint na zabavi na kojem je glazbu puštao Emil Tedeschi, pojavio se i guverner Boris Vujčić.

 "Sutra ne propustiti tradicionalni predbožićni nastup Emila Tedeschija (DJ SMS Deutsch) od 11 sati na dalje. Emil je priredio poseban tulum set svih vrsta glazbe i razdoblja, tako da smo sigurni da će se i ove godine party produljiti do večernjih sati. Uvijek se okupi vesela ekipa, jede se bakalar, pije šampanjac, pleše na najjače. Dođite", stajalo je u pozivu koji je na svojim službenim web stranicama objavio zagrebački klub Pepermint, uz priloženu fotografiju vlansika Atlantic grupe Emila Tedeschija i premijera Zorana Milanovića.

Osim Milanovića u zagrebačkom klubu Pepermint na zabavi na kojem je glazbu puštao Emil Tedeschi, prema pisanju Jutarnjeg lista pojavio se i guverner Boris Vujčić.

Milanovića, Tedeschija i Vujčića prijateljstvo veže još iz školskih dana, stoga nije čudno vidjeti ih zajedno u javnosti i u opuštenijim trenucima, piše Jutarnji list.

Premijer je u klub Pepermint prema pisanju lista došao u pratnji supruge Sanje, 'a dobro raspoloženje podijelio je s brojim uzvanicima, te su fotoreporteri imali rijetku priliku zabilježiti nekonvencionalne fotografije premijera, guvernera i uspješnog poduzetnika', napominje se u tekstu.

Komentari (3)
 • frankie
  frankie 3:56 26.12.2012.

  ovo mi pocinje slicit na zabranjeno pusenje

  Jede se kavijar, pije se džin
  Ima se para, ima se s cim
  Ponekad trava, nikad heroin
  Jer ja sam guzonjin sin

  Moja raja me baš ne vole,
  Zavide mi na moje uspjehe
  A ja sa svima najbolje, a ja sa svima fin
  Jer ja sam guzonjin sin

 • BAKICAAA
  BAKICAAA 19:01 25.12.2012.

  …avaj,uvijek sam se grozila ovakove vrste zabava gdje popuste kočnice…premijer je ipak javna ličnost,Badnjak je i trebao bi zajedno sa ženicom i dječicom vršit pripreme za Božić,a ne divljat ko tinejdžer…

  …ili ako već i divlja i otpušta kočnice onda mi to ne bi trebali vidjeti…

 • Nostraduru
  Nostraduru 18:10 25.12.2012.

  Frendovi su našli dobar biznis. Jedan prodaje, drugi kupuje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve