Mlada navijačica dobila ponudu od kozmetičke kuće nakon fotografija sa Svjetskog prvenstva

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2014. u 09:42
YouTube screenshot

Iako je njezina Belgija ispala u četvrtfinalu od Argentine, 17-godišnja navijačica zauvijek će pamtiti ovo Svjetsko prvenstvo.

Iako je njezina Belgija ispala u četvrtfinalu od Argentine, 17-godišnja navijačica zauvijek će pamtiti ovo Svjetsko prvenstvo.

Atraktivan izgled belgijske navijačice Axelle Despiegelaere nije mogao proći nezapaženo kod fotoreportera, pa su tako njezine fotografije s SP-a  vrlo brzo pronašle put do društvenih mreža, ali i novina.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Pri povratku u rodnu Belgiju, Axelle je postavila Facebook fan stranicu koja će uskoro dostići brojku od 30.000 pratitelja, a cijelu priču pomno su pratili iz "L'oreala" te joj poslali ponudu za posao modela na što se ona odazvala i u roku par dana snimila promotivni spot, javlja Business Insider

Komentirajte prvi

New Report

Close