VIDEO: Njima je uspjelo… 5 načina kako na nezaboravan način dati otkaz

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2015. u 12:07
Foto: YouTube

Iako su otkazi koji se daju javno vrlo često pogubni za buduće karijere tih ljudi, ostatku svijeta to može biti velika zabava.

Iako su otkazi koji se daju javno vrlo često pogubni za buduće karijere tih ljudi, ostatku svijeta to može biti velika zabava. 

Izdvojili smo pet neobičnih načina davanja otkaza prema izboru Business Insidera koji su i više nego interesantni:

1. Otkaz za vrijeme TV emisije
Prošle je godine Charlo Greene s Alaska TV-a privukla pozornost svjetskih  medija otkazom u televizijskoj emisiji koja je emitirana uživo. Svoje javljanje uživo o korištenju marihuane u medicinske svrhe završila je psovkom, poručivši da će se umjesto novinarstvom baviti lobiranjem za legalizaciju te droge na Aljaski.

2. Stjuard napustio avion
Iritiran ponašanjem putnika koji je odbio ostati na svom mjestu prilikom polijetanja zrakoplova, stjuard Steven Slater opsovao je na razglas, priopćio putnicima da daje otkaz i na kraju se izlaznim trakom za hitne slučajeve spustio u slobodu…

3. DJ-ica psuje u eteru
DJ-ica iz Alabame Inetta Hinton nakon šest godina na poslu i malom satnicom od šest dolara, poludjela je u eteru i javno je iznijela na površinu sve što ju je mučilo u posljednje vrijeme. Ružnim rječnikom obrušila se na svoje kolege i to je bilo zadnje što je rekla na radiju.

4. Orkestar u hotelu
Godinu i pol nakon što se borio sa svojim kolegama za što bolje pozicije u Renaissance Providence Hotelu, Joey DeFrancesco bio je silno razočaran što nije bilo rezultata. Odlučio je dati otkaz na zaista poseban način: okupio je mali bendovski orkestar i promarširao kroz hotel glazbom slaveći otkaz.

5. Otkaz u kolumni
Greg Smith, izvršni direktor investicijske kompanije Goldman Sachs na zaista je neobičan način odlučio dati otkaz. Napisao je kolumnu u New York Timesu u kojoj je tvrtku opisao kao "toksičnu" i "destruktivnu". Iz tvrtke su odgovorili da je jedini razlog otkaza činjenica da mu nisu odobrili povišicu u iznosu od milijun dolara.

Komentirajte prvi

New Report

Close