Tratorija poznatog hotelskog lanca u Istri našla se na listi najboljih na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2022. u 13:04
Foto: Valamar

Uvršten je u 10 posto najboljih svjetskih restorana na TripAdvisoru.

Restoran Valamar Riviere, Trattoria La Pentola u Rapcu, dobitnik je međunarodne nagrade ‘Travellers’ Choice 2021’, čime je uvršten u 10 posto najboljih svjetskih restorana na TripAdvisoru. Korisnici vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluge u turizmu, TripAdvisor, prepoznali su vrijednost Valamarovog restorana, dodijelivši mu titulu koja se temelji na kontinuiranim odličnim recenzijama globalne zajednice putnika.

“Naša specijalizirana i pomno osmišljena ponuda može zadovoljiti svakog gosta, od onih koji traže lagani snack ili bruschettu popraćenu sa čašom kvalitetnog vina, do onih sa malo većim gastronomskim aspiracijama. U La Pentoli svakodnevno nudimo mediteranska jela pripremljena s namirnicama lokalnih OPG-a u kojima se osjeća pečat talijanske kuhinje. Gostima nudimo i ručno izrađenu domaću tjesteninu, odlične pizze, a dostupna su i jela s roštilja, domaći burgeri, riblji specijaliteti te izbor craft pivi i domaćih vina“, istaknuo je Dario Kinkela, direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivieri.

Foto: Valamar

Inače, Trattoria La Pentola poznati je Valamarov moderni gastro koncept koji u Rapcu zajedno sa Craft beer&grillom te The Beatom beach clubom kombinira tradicionalne recepte i modernu kuhinju, čime se gastronomska ponuda u Rapcu i okolici podiže na višu razinu.

Komentirajte prvi

New Report

Close