Reagiranje: Iz Ericsson NT Servisa u HT prelazi Tehnološka jedinica

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2023. u 12:10
Foto: Davorin Višnjić / Pixsell

Iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla reagirali su na članak koji je 12. lipnja objavljen u Poslovnom dnevniku pod naslovom “Nebis: Suradnja s Ericssonom NT ide dalje u drugim segmentima”.

Iz Ericsson Nikola Tesle ističu da je informacija iz članka činjenično netočna te radi svih dionika Ericsson Nikola Tesla Grupe – zaposlenika, dioničara, partnera, kupaca, javnosti – traže ispravak.

Naime, navode iz te tvrtke, u petak 9. lipnja objavili su da Tehnološka jedinica za izgradnju i održavanje HT mreže iz Ericsson Nikola Tesla Servisa d.o.o. prelazi u HT.

“U vašem tekstu napisano je da se kompanija Ericsson Nikola Tesla Servisi vraća u HT. To je netočna informacija, to u tekstu objave nigdje ne piše. Dapače, u objavi u dijelu izjave direktora Ericsson Nikola Tesla Servisa d.o.o. Daria Runje jasno stoji da će kompanije u ovoj godini i narednom razdoblju nastaviti s realizacijom ugovornih obveza za ostale kupce. U HT se vraća tehnološka jedinica, zajedno sa zaposlenicima, koja obavlja poslove održavanja HT mreže za HT”, pojašnjavaju iz Ericsson Nikola Tesle. Uključenim tvrtkama i čitateljima Poslovnog dnevnika ispričavamo se na nenamjernom previdu i pogrešnom tumačenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close